Ελεονώρα Μελέτη: Πήρε την κόρη της και βούτηξαν στην θάλασσα

Το πρώτο μπάνιο για μαμά και κόρη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ελεονώρα Μελέτη: Πήρε την κόρη της και βούτηξαν στην θάλασσα

Τόσο η Ελεονώρα Μελέτη όσο και η κόρη της Αλεξάνδρα φόρεσαν τα μαγιό τους και επισκέφτηκαν μια παραλία στα νότια προάστια νωρίς το πρωί.

Προκειμένου να μπει καλά ο μήνας, η παρουσιάστρια και η οικογένεια της θέλησαν να περάσουν την σημερινή ηλιόλουστη μέρα στην θάλασσα, κάνοντας το πρώτο μπάνιο για φέτος.

Όπως και η Δούκισσα Νομικού έτσι και η Ελεονώρα ήταν αρκετά τολμηρή και βούτηξε, με την κορούλα της να βάζει μόνο τα ποδαράκια της στο νερό.

Η ίδια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικά στιγμιότυπα από την σημερινή μέρα και έγραψε: «Με λίγη συννεφιά έξω αλλά με πολύ λιακάδα μέσα μας, καλή Πρωτομαγιά κ καλή ανάσταση σε όλους! Εμείς τη τολμήσαμε τη πρώτη μας βουτιά! Εδώ σε ένα αναγνωριστικό πρώτο “βρέξιμο” των ποδιών, σε μια αγαπημένη παραλία των νοτίων προαστίων που ήταν άδεια εντελώς νωρίς νωρίς το πρωί όταν την επισκεφθήκαμε! Να περάσετε όμορφα κ γαλήνια. Ευχές για υγεία κ αισιοδοξία!».

Μαμά και κόρη μπήκαν στην κουζίνα και...μύρισε Πάσχα!

H Ελεονώρα Μελέτη ανακοίνωσε με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό.

Αφού παρέμεινε σε καραντίνα η παρουσιάστρια έχει αναρρώσει πλήρως και πλέον έχει επιστρέψει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και κοντά στην οικογένειά της!

Μάλιστα η ίδια είναι αρκετά ενεργή στα social media και ενημερώνει συχνά τους followers της, με στιγμιότυπα από την ζωή της και την καθημερινότητά της!

Ατή τη φορά μαμά και κόρη έφτιαξαν πολύχρωμα πασχαλινά κουλουράκια και ξετρέλαναν το Instagram με τις δημιουργίες τους.