Νίκος Χατζηνικολάου: Η οικογενειακή φωτογραφία και οι ευχές του για το Πάσχα

Δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες αναρτήσεις

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Νίκος Χατζηνικολάου: Η οικογενειακή φωτογραφία και οι ευχές του για το Πάσχα

Καλό Πάσχα και καλό μηνά ευχήθηκε ο Νίκος Χατζηνικολάου στους διαδικτυακούς φίλους του στο instagram μέσω μιας οικογενειακής φωτογραφίας.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής -μετά την έκτακτη ενημερωτική εκπομπή που πραγματοποίησε- πόζαρε στον φακό μαζί με την σύζυγό του Κρίστη Τσολακάκη και τα τρία τους παιδιά Κωνσταντίνο, Παναγιώτη και Εύα και σύσσωμη η οικογένεια ευχήθηκε Καλή Ανάσταση.

Ο ίδιος μοιράστηκε το στιγμιότυπο αυτό με τους διαδικτυακούς του φίλους στο instagram και στην λεζάντα έγραψε: «Καλό μήνα και καλή Ανάσταση! Με υγεία για εσάς και για τις οικογένειες σας! Και σύντομα να μπορούμε να ξανακάνουμε εκδρομές».

Νίκος Χατζηνικολάου οικογενειακή φωτογραφία

Σε νέα ώρα και μέρα μετακομίζει η εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου

Ώρα και μέρα αλλάζει η εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «Ενώπιος Ενωπίω», αρκετά διαφορετικά από αυτή που έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια.

Την Δευτέρα είδαμε στην θέση της εκπομπής την Φωτογραφία της Ζωής σου, με την εκπομπή να πιέζεται απέναντι στα δύο ριάλιτι, Survivor και ΜasterChef.

Για αυτό τον λόγο, σύμφωνα με το δελτίο Τύπου του ΑΝΤ1, το «Ενώπιος Ενωπίω» θα μεταδίδεται από τις 17 Απριλίου στη late night του Σαββάτου, στις 00.15.

Ο Γιώργος Κατσαρός θα είναι ο πρώτος καλεσμένος στην νέα ζώνη, και πρόκειται να αφηγηθεί ξεχωριστά στιγμιότυπα από την καριέρα του στην Ελλάδα και το εξωτερικό καθώς και το μυστικό της μεγάλης επιτυχίας του «Ο Γιώργος είναι πονηρός» ενώ στην τελευταία του εκπομπή καλεσμένος ήταν ο Σταμάτης Σπανουδάκης!

 Ενώπιος Ενωπίω σε νέα ώρα και μέρα μετακομίζει η εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου