Μαρίνα Πατούλη: «Ο Μάϊος είναι ο μήνας που σηματοδοτεί μια νέα ζωή για τη φύση και τον άνθρωπο»

Έστειλε τις δικές της ευχές με μια φωτογραφία

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μαρίνα Πατούλη: «Ο Μάϊος είναι ο μήνας που σηματοδοτεί μια νέα ζωή για τη φύση και τον άνθρωπο»

Τις δικές της ευχές μετέφερε η Μαρίνα Πατούλη για την φετινή Πρωτομαγιά αλλά και την Ανάσταση του Κυρίου που θα γιορτάσουμε απόψε το βράδυ.

Η γνωστή εκπαιδευτικός και πρόεδρος του Δικτύου SDG 17 Greece μπορεί να μην είναι καλά ψυχολογικά λόγου της χωρισμού της με τον Γιώργο Πατούλη, ωστόσο δεν το βάζει κάτω.

Η ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλη και οι ευχές της

Η ίδια με αφορμή την πρώτη ημέρα του Μαϊου και την Ανάσταση του Κυρίου δημοσίευσε μια φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και έγραψε:

“Κάθε Πρωτομαγιά η φύση δίνει τη δική της μάχη και τελικά την κερδίζει. Είναι η Νίκη της Άνοιξης κατά του χειμώνα. Ο Μάιος είναι ο μηνας που σηματοδοτεί μια νέα ζωή για τη φύση και τον άνθρωπο.

Φέτος η Άνοιξη ξεκίνησε σκληρά και πένθιμα μέσα από τις τεράστιες απώλειες που επέφερε η λαίλαπα του Unite against COVID-19 και ο πανικός του αναγκαστικού εγκλεισμού και της απομόνωσης. Ας γίνει αυτή η Πρωτομαγιά το εφαλτήριο για να επαναπροσδιορίσουμε τις αξίες, τις σχέσεις μας και τις ζωές μας! Ας ξαναβρούμε το αληθινό νόημα της αγάπης, της συντροφικότητας και της αλληλεγγύης. Καλή Πρωτομαγιά και καλή Ανάσταση σε όλους μας!”

 Μαρίνα Πατούλη φωτογραφία με ευχές

«Μερικές φορές κάνω πως δεν βλέπω, άλλες πως δεν ακούω»

Σε μια νέα ανάρτηση όλο νόημα προχώρησε η Μαρίνα Πατούλη, λίγο καιρό μετά το τέλος του γάμου της με τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη.

Η ίδια παραμένει αρκετά ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μοιράζεται συχνά φωτογραφίες και βίντεο με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Αυτήν την φορά, η Μαρίνα Πατούλη θέλησε να κάνει μια δημοσίευση «φωτιά» καθώς η λεζάντα της περιέχει ένα μήνυμα όλο νόημα!

Μαρίνα Πατούλη νέα ανάρτηση

«Μερικές φορές κάνω πως δεν βλέπω, άλλες πως δεν ακούω… Επίσης με μεγάλη επιτυχία κάνω και πως δεν νιώθω!(Μήπως με πείραξε το εμβόλιο;)».