Λία Μακροστέργιου: Συμμετείχε και σε άλλο τηλεπαιχνίδι μαγειρικής εκτός από το Masterchef

Την είδαμε το 2017 ξανά σε εκπομπή του Star

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Λία Μακροστέργιου: Συμμετείχε και σε άλλο τηλεπαιχνίδι μαγειρικής εκτός από το Masterchef

Δεν ήταν η πρώτη φορά όπως φαίνεται που είδαμε στην ελληνική τηλεόραση την Λία Μακροστέργιου καθώς η ίδια είχε πρωτοεμφανιστεί το 2017 σε μια άλλη εκπομπή.

Η πρώην παίκτρια του Masterchef 5 μπορεί να κέρδισε τις εντυπώσεις εξαρχής, ωστόσο το τελευταίο της πιάτο την οδήγησε ξανά σπίτι της.

Η ίδια ωστόσο έχει ξανά συμμετάσχει σε παιχνίδι μαγειρικής του Star. Συγκεκριμένα, το 2017 είχε συμμετάσχει στο Blind Taste όπου τέσσερις διαγωνιζόμενοι συναγωνίζονταν στη δημιουργία μιας κοινής συνταγής υπό τις οδηγίες του σεφ.

Η συμμετοχή της Λίας Μακροστέργιου στο Blind Taste

"Εκνευρίστηκα, τα πέταξα! Πραγματικά δεν ξέρω τι σκεφτόμουν! Ήταν μια..."

Μετά την αποχώρηση από το MasterChef, η Λία, βρέθηκε το πρωί της Μεγάλης Τρίτης καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής Στην φωλιά των Κου Κου κι έδωσε απαντήσεις στα πιο περίπλοκα ερωτήματα για την συμμετοχή της στο παιχνίδι.

"Είμαι πολύ καλά τώρα που βγήκα, είδα το παιδάκι μου, εντάξει τέλος όλα καλά, εκεί ήταν όπως το άφησα. Να πω ότι ξεκίνησα έστηνα τα πιάτα. Είχα βάλει από τις 5 παρασκευές τις 3 και κάπου εκεί στην τρίτη κάτι λέρωσα, εκνευρίστηκα τα πέταξα, πραγματικά δεν ξέρω τι σκεφτόμουν.

Ήταν μια ημέρα περίεργη. Σε όλη την διάρκεια ήμουν ζαλισμένη, θολωμένη. Την οικειοθελή αποχώρηση ξεκίνησα να την σκέφτομαι από όταν μπήκα, σχεδόν. Ήμασταν πολύ δύσκολα. Κάθε φορά όμως έλεγα ένα μήνας είναι θα πάει χαμένος; Άντε λίγο...

Το μόνο βάρος μου ήταν αυτό με το παιδί. Δεν είχα φανταστεί ότι θα αντέξω τόσο καιρό.

Αν όντως τον ενοχλούσε τον Ιωάννα θα μπορούσε να έρθει να μου το πει εκεί στο σπίτι.", είπε μεταξύ άλλων.