Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Δημοσίευσε στο Instagram φωτογραφία της συντρόφου του

Φουλ in love ο σεφ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Δημοσίευσε στο Instagram φωτογραφία της συντρόφου του

Τον τελευταίο καιρό ο αγαπημένος μας σεφ, Λεωνίδας Κουτσόπουλος ζει έναν όμορφο έρωτα με την ηθοποιό, Χρύσα Μιχαλοπούλου. Μπορεί να θέλει να κρατάει τα προσωπικά του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο, έχει κάνει και μερικές αναρτήσεις με τη σύντροφό του.

Όπως είναι γνωστό ο σεφ, εκτός από την μαγειρική και το MasterChef, ασχολείται και με το ραδιόφωνο, καθώς έχει δημιουργήσει τον δικό του ραδιοφωνικό σταθμό. Δική της εκπομπή λοιπόν, έχει η αγαπημένη του.

Το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της Χρύσας Μιχαλοπούλου, υπενθυμίζοντας στους διαδικτυακούς του φίλους πως είχε την εκπομπή της. Δείτε και την κούκλα σύντροφο του Λεωνίδα Κουτσόπουλου να ποζάρει με την αδερφή της.

Λεωνίδας Κουτσόπουλος σύντροφος

Πήγε στο γήπεδο μαζί με την Χρύσα Μιχαλοπούλου ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Ο κριτής του MasterChef έχει αναφέρει αρκετές φορές την αγάπη που έχει για το ποδόσφαιρο και είναι πολλές φορές πηγαίνει να παρακολουθήσει από κοντά την ομάδα του. Αυτήν την φορά θέλησε ωστόσο να έχει για παρέα την κούκλα σύντροφο του, Χρύσα Μιχαλοπούλου.

Το αγαπημένο ζευγάρι λοιπόν πήγε στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν μαζί το Αήττητος – Πανιώνιος 0-1 και πριν μερικές μέρες δημοσίευσαν και ένα κοινό τους βίντεο.

undefined

«Ο έρωτας περνάει από το στομάχι»

Η ηθοποιός της επιτυχημένης σειράς Άγριες Μέλισσες, Χρύσα Μιχαλοπούλου, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή The 2night show και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον σύντροφό της, Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Συγκεκριμένα, στην ερώτηση για το αν είναι ερωτευμένη και αν ο έρωτας περνάει από το στομάχι, εννοώντας πάντα τον κριτή του MasterChef και σπουδαίο σεφ είπε:

«Ο έρωτας περνάει από το στομάχι. Ξέρω να μαγειρεύω πολύ καλά, φανταστικά και υπάρχει και άνθρωπος που μου μαγειρεύει και τρώω πολύ καλά»,.

Η Χρύσα κάνει εκπομπή στο ιντερνετικό ραδιόφωνο του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, samano radio. «Είναι CEO, εκείνος είναι εκεί και μπήκα κι εγώ. Μου αρέσει πολύ το ραδιόφωνο, είναι ένας ωραίος τρόπος επικοινωνίας», σχολίασε.