Πάσχα στην Κρήτη για την Βάσω Λασκαράκη και τον Λευτέρη Σουλτάτο

Φουλ in love το ζευγάρι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πάσχα στην Κρήτη για την Βάσω Λασκαράκη και τον Λευτέρη Σουλτάτο

Στην Κρήτη βρίσκεται εδώ και αρκετές εβδομάδες η Βάσω Λασκαράκη και ο σύζυγός της Λευτέρης Σουλτάτος. Ενώ, μαζί με το ζευγάρι είναι και η κόρη της ηθοποιού, Εύα.

Στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram και οι δυο, μοιράζονται διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα τους που είναι γεμάτη πράσινο και φύση. Αφού, αποφεύγουν κεντρικούς δρόμους και μένουν κυρίως στο σπίτι του Λευτέρη Σουλτάτου που έχει μεγάλη αυλή.

Στην Κρήτη το ζευγάρι είχε ταξιδέψει και στην πρώτη καραντίνα. Τότε μάλιστα, η Βάσω Λασκαράκη είχε αποκαλύψει:

«Ναι αποφασίσαμε να έρθουμε στην Κρήτη για δύο εβδομάδες γιατί ο άντρας μου έπρεπε να κατέβει για δουλειές και αφού η κόρη μου κάνει τηλεκπαίδευση μπορέσαμε να το κάνουμε. Όσο να πεις εδώ η καραντίνα περνάει λίγο πιο ευχάριστα.

Η Κρήτη είναι ένας τόπος μαγικός και αισθάνομαι πολύ όμορφα που έχω ένα μέρος σαν την Κρήτη να νιώθω ότι είναι δικό μου μέρος. Οι άνθρωποι εδώ είναι απίστευτοι, με έχουν αγκαλιάσει με φοβερό τρόπο. Πέρα από τη δική μου οικογένεια εδώ στην Κρήτη και όλοι οι άνθρωποι όσοι έχω γνωρίσει εδώ είναι πολύ φιλόξενοι και γενναιόδωροι».

Βάσω Λασκαράκη Λευτέρης Σουλτάτος Κρήτη

Λασκαράκη - Σουλτάτος περνούν το Πάσχα στην Κρήτη

Στο πανέμορφο νησί το ζευγάρι περνάει και τις ημέρες του Πάσχα, μακριά από την κλεισούρα της Αθήνας. Λασκαράκη και Σουλτάτος επισκέπτονται αγαπημένες περιοχές του νησιού, κάνοντας έτσι το πιο ευχάριστο διάλειμμα από την καθημερινότητα της πόλης.

Η ηθοποιός κάνει αρκετές αναρτήσεις από τις όμορφες στιγμές που περνάει. Μπορεί να βρίσκεται εκτός τηλεόρασης, ωστόσο αυτό την βοηθά να περνάει περισσότερο χρόνο με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Να σημειώσουμε πως η Βάσω Λασκαράκη έκανε και μια τρυφερή ανάρτηση για την επέτειο γάμου της με τον Λευτέρη Σουλτάτο.

Πάσχα Κρήτη Βάσω Λασκαράκη Λευτέρης Σουλτάτος