Βάσω Λασκαράκη: Η τρυφερή ανάρτηση για την επέτειο γάμου της με τον Λευτέρη Σουλτάτο

Η αδημοσίευτη φωτογραφία από τον παραμυθένιο γάμου τους

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Βάσω Λασκαράκη: Η τρυφερή ανάρτηση για την επέτειο γάμου της με τον Λευτέρη Σουλτάτο

Η Βάσω Λασκαράκη έχει επέτειο γάμου με τον αγαπημένο της, Λευτέρη Σουλτάτο και γι΄αυτόν τον λόγο θέλησε να του ευχηθεί μέσα από μία πολύ τρυφερή ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το αγαπημένο ζευγάρι, το οποίο πριν από λίγο καιρό πραγματοποίησε ένα ταξίδι στην Κρήτη, δείχνει να περνάει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής του. Η Βάσω Λασκαράκη είχε αποκαλύψει σε συνέντευξη που είχε δώσει πριν από λίγο καιρό πως θα ήθελε να κάνει ένα παιδί ακόμα με τον αγαπημένο της.

Η ανάρτηση της Βάσως Λασκαράκη για την επέτειο γάμου της με τον Λευτέρη Σουλτάτο

«Επέτειος στα χρόνια του Κορονοϊού [volume 2] Χρόνια μας πολλά πολλά πολλά πολλά αγάπη μου @lefteris.soultatos .... τα χρωστούμενα πάρτυ μαζεύονται», έγραψε χαρακτηριστικά κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε η Βάσω Λασκαράκη.

«Κατέληξα στον ψυχολόγο από τις πολλές τύψεις»

Η Βάσω Λασκαράκη μίλησε στην εκπομπή «Μαμά Δες» στην ΕΡΤ και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως αναγκάστηκε να απευθυνθεί σε έναν ψυχολόγο προκειμένου να αντιμετωπίσει τις τύψεις που ένιωθε όταν δούλευε ενώ η κόρη της ήταν μωρό.

Όπως εξήγησε, ο ψυχολόγος τη βοήθησε σημαντικά στο να σταματήσει να κρίνει τους άλλους γονείς αλλά και στο να δει διαφορετικά την ανατροφή του παιδιού της.

«Τύψεις; Πολλές τύψεις. Από την πρώτη στιγμή που έφυγα για να πάω στη δουλειά όταν η Εύα ήταν 10 μηνών μέχρι και την ημέρα που αποφάσισα να καθίσω για μία σεζόν, οι τύψεις ήταν συνεχόμενες. Το διαχειριζόμουν παρέα με τον ψυχολόγο.

Όταν κατέληξα εγώ στον ψυχολόγο από τις πολλές τύψεις για το πώς θα διαχειριστώ το θέμα του παιδιού και της δουλειάς για να είναι ισορροπημένα και να μην έχω αυτό το άγχος, τότε άρχισα να δένομαι πάρα πολύ με τα παιδιά και να μην κρίνω.

Να μην κρίνω άλλους γονείς, να μην κρίνω τα παιδιά. Μέχρι τότε, όταν έβλεπα ένα παιδί που να κάνει φασαρία έλεγα “πω πω αυτοί οι γονείς”. Είναι πολύ εύκολο όταν δεν έχεις παιδί να κρίνεις τους γονείς. Είναι άλλη ζωή όταν κάνεις παιδί και μεγαλώνεις μαζί του και μαθαίνεις κάποια πράγματα», δήλωσε χαρακτηριστικά.