Ελένη Μενεγάκη: Οι δημόσιες ευχές της για την ονομαστική εορτή της Νατάσας Θεοδωρίδου

Δεν θα μπορούσε να την ξεχάσει τέτοια μέρα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ελένη Μενεγάκη: Οι δημόσιες ευχές της για την ονομαστική εορτή της Νατάσας Θεοδωρίδου

Ευχές για την ονομαστική εορτή της φίλης και κουμπάρας της, Νατάσας Θεοδωρίδου, θέλησε να στείλει δημόσια η Ελένη Μενεγάκη, σήμερα, Κυριακή του Πάσχα.

Οι δύο γυναίκες έχουν άριστες σχέσεις και πολύ συχνά επικοινωνούν μέσω Instagram, ενώ πριν λίγες μέρες είχαν οργανώσει μαζί και ένα διαδικτυακό live.

Αυτήν την φορά, η Νατάσα Θεοδωρίδου δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, προκειμένου να ευχαριστήσει τους διαδικτυακούς της φίλους για τις ευχές που έχει λάβει.

Στην λεζάντα έγραψε: «Σήμερα με κάνατε να αισθανθώ ότι περάσατε όλοι από το σπίτι μου,να μου ευχηθείτε για τη γιορτή μου..σας ευχαριστώ για τα λόγια καρδιάς...οι ευχές σας είναι το πιο όμορφο δώρο μου...σύντομα θα τραγουδάμε. “.

Τα σχόλια φυσικά ήταν χιλιάδες και αυτό που ξεχωρίσαμε βέβαια εμείς ήταν αυτό της φίλης και κουμπάρας της Ελένη Μενεγάκη: "Χρόνια πολλά Νατασαρα μου. ευτυχία και αγάπη μόνο", ήταν το σχόλιο της παρουσιάστριας.

 Ελένη Μενεγάκη οι δημόσιες ευχές της για την ονομαστική εορτή της Νατάσας Θεοδωρίδου

Στο μεταξύ, αυτό είναι το βέτο που έθεσε η Ελένη Μενεγάκη για την εκπομπή της

Την τηλεοπτική της επιστροφή μέσα από το MEGA ετοιμάζει η Ελένη Μενεγάκη. Ωστόσο, έθεσε βέτο στο κανάλι αν θέλουν να βρίσκεται στην ομάδα τους. Την αποκάλυψη έκανε ο Γιάννης Πουλόπουλος στο Ευτυχείτε.

Συγκεκριμένα, φαίνεται πως η παρουσιάστρια έβαλε όρο στο συμβόλαιο της να μην προβάλλεται παρόμοια εκπομπή με τη δική της πριν από αυτή.

«Η Ελένη έχει βάλει έναν όρο πολύ συγκεκριμένο. Αυτό που έχει ζητήσει είναι να μην υπάρχει ίδιο πρόγραμμα πριν από τη δική της εκπομπή που θα ξεκινάει στις 13.00 ή στις 14.00. Να μην υπάρχει αντίστοιχη με τη δική της εκπομπή πριν από εκείνη.

Δηλαδή να μην είναι ένα πρωινό ψυχαγωγικό μαγκαζίνο με αντίστοιχα θέματα. Κάτι που θα παρουσιάζει και αυτή το μεσημέρι. Τι θα γίνει με την πρωινή εκπομπή της Δανάης Μπάρκα; Οι πληροφορίες μου λένε πως υπάρχει σκέψη να μεταφερθεί στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου» είπε, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Πουλόπουλος. Ένα βήμα πριν κλείσει για την εκπομπή της η Ελιάνα Χρυσικοπούλου;