Δημήτρης Μοθωναίος: «Ήμουν σε party μεθυσμένος, βγήκα στον δρόμο και με πάτησε αυτοκίνητο»

«Είχα τρακάρει επανειλημμένως άλλες φορές επειδή...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δημήτρης Μοθωναίος: «Ήμουν σε party μεθυσμένος, βγήκα στον δρόμο και με πάτησε αυτοκίνητο»

Ο Δημήτρης Μοθωναίος παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη, όπου μίλησε για τις πιο δύσκολες στιγμές που έχει περάσει στη ζωή του, αλλά και για τη συνεργασία του με την Φαίη Σκορδά.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων, εξομολογήθηκε το ατύχημα που είχε, όταν βγήκε μεθυσμένος στο δρόμο και τον χτύπησε αυτοκίνητο.

Η εξομολόγηση για το ατύχημα του Δημήτρη Μοθωναίου

Στην ψυχοθεραπεία σε οδήγησε η ανάγκη να ανακαλύψεις τον εαυτό σου ή ένα συγκεκριμένο γεγονός;

Ένα πολύ συγκεκριμένο γεγονός. Μου συνέβη ένα ατύχημα που αποτέλεσε κομβικό σημείο στη ζωή μου. Ήταν αυτό που λες «η κατάλληλη στιγμή». Η αλήθεια είναι ότι αν δεν έχεις το ερέθισμα που θα δώσει ένα αίτημα, μπορεί να χάσεις χρόνο χωρίς να βοηθηθείς. Εγώ πήγα για ψυχοθεραπεία σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Ήθελα να σταματήσω να είμαι αυτοκαταστροφικός. Να μπορέσω να με αγαπήσω

Δημήτρης Μοθωναίος μεθυσμένος τροχαίο

Πώς κατάλαβες ότι είσαι αυτοκαταστροφικός;

Πολύ απλά, ήμουν σε ένα party, ήμουν μεθυσμένος, βγήκα στον δρόμο και με πάτησε ένα αυτοκίνητο. Είχα τρακάρει επανειλημμένως άλλες φορές επειδή έπινα και εκείνο το βράδυ αποφάσισα να μην πάρω αυτοκίνητο για να μην πάθω κάτι. Και βγήκα πεζός και με πάτησαν. Καταλαβαίνεις;

Σε τι φάση ήταν τότε η ζωή σου;

Ήμουν σε μεταβατική φάση. Μεταξύ ιδιωτικού σχολείου, Νομικής και Θεάτρου Τέχνης. Προσπαθούσα να αντιληφθώ τις διαφορετικές εκφάνσεις μου. Δεν μπορούσα να επεξεργαστώ αυτή την τριχοτόμηση. Σε αυτό το party ήταν όλοι οι συμμαθητές μου, εγώ αισθανόμουν ότι ήμουν σε άλλη φάση από αυτούς και όλη η συνθήκη μου δημιουργούσε μια θολούρα που δεν μπορούσα να διαχειριστώ. Δεν μπορούσα να ελέγξω ούτε το σώμα μου, είπε στο Down Town.

To σημείωμα που του άφησαν στο αυτοκίνητο μετά τη καθηλωτική εξομολόγηση του

Ο Δημήτρης Μοθωναίος καθήλωσε την κοινωνία, μετά τη συγκλονιστική εξομολόγηση για τη σεξουαλική κακοποίηση που δέχτηκε σε πολύ μικρή ηλικία.

Μετά τη λυτρωτική για τον ίδιο συνέντευξη, τα μηνύματα αγάπης και στήριξης που δέχτηκε ήταν και συνεχίζονται να είναι πολλά, αφού σήμερα του άφησαν ένα σημείωμα στο παμπρίζ του αυτοκινήτου του.

«Σήμερα σε αγάπησα περισσότερο!!! Είμαστε μαζί σου!», του έγραψαν και ο ίδιος μοιράστηκε τη στιγμή στον προσωπικό του λογαριασμό.

μοθωναίος σημείωμα