Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Χριστίνα Κοντοβά: Πάσχα στην Ουγκάντα με την κόρη της, Έιντα

Οι τρυφερές στιγμές

Χριστίνα Κοντοβά: Πάσχα στην Ουγκάντα με την κόρη της, Έιντα
News 03.05.2021 09:07
Από Ελένη Ζουγανέλη

Η Χριστίνα Κοντοβά διανύει μια πολύ όμορφη φάση στη ζωή της, καθώς πήρε την απόφαση να υιοθετήσει ένα παιδάκι από την Ουγκάντα. Μάλιστα, πέρασε το Πάσχα μαζί της στην μακρινή Αφρική.

Στο Instagram η ίδια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους πολλές φωτογραφίες της Έιντα και μας έδειξε πως περνάνε. Οι βόλτες της με την μικρή και οι τρυφερές τους στιγμές είναι πολλές.

«Ο χρόνος του fostering είναι μεγάλος αλλά είναι και μια καλή ευκαιρία να συνδεθούμε με την Έιντα, να γνωρίσω τη χώρα της και να μάθω για τις ρίζες της. Η Ουγκάντα είναι μια πανέμορφη χώρα με καταπληκτικούς ανθρώπους και για μένα πια είναι η δεύτερη πατρίδα μου! Το διάστημα που θα είμαι εδώ θα δω όσο πιο πολλά μπορώ κι όσο μπορώ θα σας την δείξω μέσα απο τα δικά μου μάτια», είχε εξομολογηθεί πρόσφατα σε ανάρτηση της η Χριστίνα Κοντοβά.

Η ανάρτηση της Χριστίνας Κοντοβά με την μικρή Έιντα

Χριστίνα Κοντοβά Ειντά κόρη

«Θα γίνω εγώ η νονά της κόρης της Κοντοβά»

Μεγάλη ήταν η συγκίνηση, ειδικά της Σίσσυς Χρηστίδου, στον αέρα της εκπομπής Έλα χαμογέλα, όταν σχολίασαν την είδηση πως η Χριστίνα Κοντοβά είναι ανάδοχη μητέρας ενός παιδιού από την Καμπάλα και σε λίγο καιρό θα το υιοθετήσει.

Η παρουσιάστρια είναι καλή φίλη με την Κοντοβά για αυτό και δάκρυσε μιλώντας για το θέμα. Μάλιστα, δεν δίστασε να αποκαλύψει πως εκείνη θα είναι η νονά του παιδιού όταν θα βαφτιστεί.

«Θέλω να πω ότι είναι συγκλονιστική μητέρα. Πιο μητέρα από πολλές μητέρες που έχουμε γεννήσει παιδιά. Η Χριστίνα για μένα είναι αδελφή μου, δεν είναι απλά φίλη μου. Αυτό το ταξίδι το έχω ζήσει μαζί της από τον σπόρο που γεννήθηκε μες στο μυαλό της.

Θέλω να σας πως ότι θα είμαι και νονά της Έιντα. Μας έχουν δέσει πάρα πολλά πράγματα. Μιλάω μαζί της συνέχεια όταν βρίσκεται εκεί. Και με την Έιντα φυσικά. Είναι ένα υπέροχο πλάσμα, γεμάτο χαρά και ζωή αυτό το κοριτσάκι. Είναι συγκλονιστικό το πώς έχει μεταμορφωθεί η Χριστίνα. Είναι λες και γεννήθηκε μια άλλη Χριστίνα. Η Χριστίνα είναι εκεί πολλές φορές μόνη της.

Περνάει πολύ χρόνο εκεί, μόνη της με αυτό το πλάσμα. Αυτό είναι που τη δένει. Είναι μια διαδικασία δύσκολη. Θα περάσει από επιτροπές και δικαστήριο. Είναι πάρα πολλές οικογένειες που κάνουν αυτή την προσπάθεια» είπε, μεταξύ άλλων, η Σίσσυ Χρηστίδου.

Από την πλευρά του ο Παύλος Σταματόπουλος, είπε πως έχει αφήσει τα πάντα στην Ελλάδα για να μείνει εκεί κοντά στη μικρή και να δεθεί με το κοριτσάκι.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Χριστίνα Κοντοβά: Η νέα φωτογραφία με το κοριτσάκι που θα υιοθετήσει

Χριστίνα Κοντοβά: Οι αγορές που έκανε για το κοριτσάκι που πρόκειται να υιοθετήσει

Share