Μαρία Μενούνος: Ράγισε καρδιές ο σύζυγος της για το θάνατο της μητέρας της

Πένθος στην οικογένεια τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαρία Μενούνος: Ράγισε καρδιές ο σύζυγος της για το θάνατο της μητέρας της

Πολύ δύσκολες στιγμές περνάει η Μαρία Μενούνος, καθώς η μητέρα της έφυγε από τη ζωή ανήμερα του Πάσχα. Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία της μητέρας της, αποκαλύπτοντας πως αγαπημένη της μητέρα δεν κατάφερε να βγει νικήτρια από την μάχη που έδινε με τον καρκίνο.

Η ανάρτηση του συζύγου της Μαρίνας Μενούνος για το θάνατο της μητέρας της

Ο σύζυγος της Μαρίας Μενούνος, Κέβιν Αντεργκάρο έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και ράγισε καρδιές με τα λόγια του για το θάνατο της πεθεράς του.

«Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν σκληρά σε ολόκληρο τον κόσμο. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, με την επιχείρησή μου σε παύση, η Λίτσα έκανε χημειοθεραπεία και η φροντίδα της έπεσε σε μεγάλο βαθμό πάνω μου. Ήταν τόσο δύσκολο να εφαρμόζουμε όλα τα πρωτόκολλα COVID και τα εμπόδια για να την οδηγήσει εκεί που έπρεπε να είναι. Ωστόσο, ποτέ δεν παραπονέθηκε.

Αντ 'αυτού, οδηγούσα για το νοσοκομείο, τραγουδούσαμε ελληνικά τραγούδια και γελούσαμε. Κατά τη διάρκεια της χημειοθεραπείας, συνδεθήκαμε με άλλες οικογένειες διαφορετικών φυλών, θρησκειών και υποβάθρων που επίσης μάχονταν τον καρκίνο. Σύντομα δημιουργήσαμε μια αλυσίδα προσευχών για όλους μας, κάνοντας φιλίες ζωής μέσα στη διαδικασία. Στο σπίτι κάναμε το HGTV με τα κουτάβια γύρω μας. Τότε, μετά από λίγους μήνες, με χτύπησε. Μπορούσα με δυσκολία να φροντίσω τη Λίτσα.

Όπως πάντα, η Λίτσα φρόντιζε εμένα. Με απασχολούσε και χαμογελούσε όσο μου έδινε κίνητρο και πίστη .Όλοι κλαίμε σήμερα. Τα δάκρυα φαίνεται να έρχονται και να φεύγουν και να έρχονται ξανά. Δεν θα μπορέσω ποτέ να σε ξεπληρώσω Λίτσα για όλα όσα έχεις κάνει για μένα και τους άλλους, συμπεριλαμβανομένων όλων των συντελεστών του @afterbuzztv για τους οποίους μαγείρευες και φρόντιζες σα μητέρα.

Οι καρδιές μας θα πονάνε πάντα για την απώλεια σου, αλλά ποτέ δεν θα ξεχαστείς. Αναπαύσου εν ειρήνη Λίτσα μου. Ο Θεός σε πήρε σπίτι το Ελληνικό Πάσχα για κάποιον λόγο – Θα σε αγαπάμε για πάντα», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Κέβιν Αντεργκάρο.

Μαρία Μενούνος θάνατος μητέρας σύζυγος

Λίγα λόγια για την Μαρία Μενούνος

H Μαρία Μενούνος (Maria Menounos, 8 Ιουνίου 1978) είναι Ελληνο/Αμερικανίδα δημοσιογράφος και ηθοποιός, ελληνικής καταγωγής.

Το 2004 το περιοδικό People την συμπεριέλαβε στη λίστα του ως μία απο τους 50 πιο όμορφους ανθρώπους. Εργάζεται ως δημοσιογράφος στο κανάλι NBC στις εκπομπές Today Show και Access Hollywood. 'Εχει παίξει σε ταινίες όπως το Fantastic Four (2005) και Kickin It Old Skool (2007). Επίσης το 2005 χάρισε την φωνή της στον χαρακτήρα Eva Adara στο video game James Bond 007: From Russia with love.

Το 2006, μαζί με τον τραγουδιστή Σάκη Ρουβά παρουσίασε τον 51ο Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το 2006.

Γεννήθηκε στο Μέντφορντ της Μασσαχουσέτης από Έλληνες γονείς, τους Κώστα και Λίτσα Μενούνος, με καταγωγή από τον Άκοβο Αρκαδίας. Έχει έναν μικρότερο αδελφό, τον Πίτερ και φοίτησε στο Medford High School.

Το 1995, ξεκίνησε να παίρνει μέρος σε διαγωνισμούς ομορφιάς και το 1996 αναδείχθηκε Miss Massachusetts Teen USA. Επίσης συμμετείχε στο διαγωνισμό Miss Teen USA όπου έφτασε στις 15 καλύτερες. Το 2000, συμμετείχε στο διαγωνισμό για την ανάδειξη της Miss Massachusetts USA όπου βγήκε δεύτερη ενώ την ίδια χρονιά, ολοκλήρωσε και τις σπουδές δημοσιογραφίας στο Emerson College της Βοστώνης.