Γιορτή για τον Γιώργο Λιάγκα - Η φωτογραφία από τις διακοπές του

Το μήνυμα που έστειλε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιορτή για τον Γιώργο Λιάγκα - Η φωτογραφία από τις διακοπές του

Την ονομαστική του εορτή έχει σήμερα 3/5, Δευτέρα του Πάσχα ο Γιώργος Λιάγκας και έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του ΑΝΤ1 θέλησε να μοιραστεί μια φωτογραφία του από τις διακοπές που είχε κάνει με το σκάφος του και γυναικεία παρέα.

H ανάρτηση του Γιώργου Λιάγκα για την γιορτή του

«Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!!!!!! Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη… Να ‘ναι η ζωή όλων μας φωτεινή, ζεστή, χαμογελαστή σαν τα καλοκαίρια μας» έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας στη δημοσίευση του.

Γιώργος Λιάγκας ονομαστική εορτή

Η απίστευτη ατάκα του Λιάγκα στον Ουγγαρέζο στο Πρωινό

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο Πρωινό ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα, την Φαίη Σκορδά και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, με αφορμή την... περιφέρεια του δημοσιογράφου της εκπομπής.

Συγκεκριμένα, την ώρα που μιλούσε, ο Γιώργος Λιάγκας έμπαινε στο πλατό ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Ο παρουσιαστής λοιπόν με μεγάλη δόση χιούμορ του είπε «Αμάν ρε Δημήτρη με την περιφέρειά σου» και ο φίλος και συνεργάτης του απάντησε «Εγώ έτσι γεννήθηκα… θα έχω εύκολη γέννα».

Η Φαίη Σκορδά ωστόσο εκνευρίστηκε με την ατάκα του αυτή και είπε «Καλά δεν ντρέπεσαι;» με τον Γιώργο να της απαντά: «Είμαστε φίλοι ρε Φαίη κάνουμε πλάκα αναμεταξύ μας…». «Αντί να πεις πόσο ωραίο αγόρι είναι», είπε στη συνέχεια η παρουσιάστρια.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος που άκουγε τον καβγά απάντησε: «Γι' αυτό είμαι πανελίστας».

Αυτό να πούμε πως δεν είναι το μόνο περιστατικό με Σκορδά και Λιάγκα. Χθες, ο παρουσιαστής της κοίταξε κρυφά το κινητό της και τον πήρε χαμπάρι.