Ευγενία Δημητροπούλου: «Για πολύ καιρό ντρεπόμουν να δηλώσω πως είμαι ηθοποιός»

«Δεν ήμουν σίγουρη ότι αυτό ήταν το επάγγελμά μου»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ευγενία Δημητροπούλου: «Για πολύ καιρό ντρεπόμουν να δηλώσω πως είμαι ηθοποιός»

Το μεσημέρι της Δευτέρας, η Ευγενία Δημητροπούλου παραχώρησε συνέντευξη στο Love It και προχώρησε σε μερικές ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις, λίγο καιρό μετά την πρόταση γάμου που δέχτηκε από τον αγαπημένο της.

Η όμορφη πρωταγωνίστρια του «Ήλιου» μίλησε για την αγαπημένη καθημερινή σειρά ενώ ανέφερε πως ντρεπόταν για αρκετό καιρό να δηλώσει "ηθοποιός".

Οι δηλώσεις της Ευγενίας Δημητροπούλου

«Η Λήδα είναι μια κοπέλα που έχει ζήσει μια περιπετειώδη ζωή. Πρόσφατα που κάναμε μια σκηνή όπου ήμουν δεμένη, είχα τεράστιες μελανιές στα χέρια που την επόμενη μέρα τις βάφαμε για να μην φαίνονται, επειδή οι σκηνές δεν γυρίζονται με τη χρονολογική σειρά.

Αντίστοιχα περιστατικά με αυτά που βγήκαν στη δημοσιότητα δεν έχω αντιμετωπίσει. Ήταν πιο ήπια περιστατικά. Ήταν στο πλαίσιο της δημιουργικής διαδικασίας που μπορεί να εξελιχθεί σε λεκτική βία. Δεν σκέφτηκα ποτέ να τα παρατήσω. Για πολύ καιρό δεν ήμουν σίγουρη ότι αυτό ήταν το επάγγελμά μου. Ντρεπόμουν να το δηλώσω».

«Έχω δεχτεί λεκτική βία και τα έβαζα με τον εαυτό μου»

Η ηθοποιός Ευγενία Δημητροπούλου έδωσε μια συνέντευξη στο Secret και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις καταγγελίες των τελευταίων ημερών αλλά αποκάλυψε και τη δική της εμπειρία.

Σεξουαλική παρενόχληση το θέμα των ημερών. Δεχτήκατε ποτέ λεκτική ή σωματική βία και αν ναι πώς το αντιμετωπίσατε;

Θεωρώ σπουδαίο αυτό που γίνεται και πιστεύω πως οφείλουμε όλοι αμέριστη συμπαράσταση στα θύματα. Πρέπει να εμφυσήσουμε σε όλους αγόρια, κορίτσια, άνδρες και γυναίκες τη δύναμη να μιλούν και να αντιδρούν. Ναι, έχω αντιμετωπίσει περιστατικά λεκτικής βίας και πολλές φορές τα έβαζα με τον εαυτό μου που δεν είχα τη δύναμη, τα αντανακλαστικά και το θάρρος να αντισταθώ να απαντήσω και να υπερασπιστώ τον εαυτό μου.

Αρκετοί συνάδερφοί σας μίλησαν ανοιχτά και με ονόματα. Πιστεύετε πως θα υπάρχει αποτέλεσμα ή είναι μια φούσκα που θα ξεφουσκώσει;

Θέλω να πιστεύω πως φυσικά θα υπάρχει αποτέλεσμα. Οι θύτες θα τιμωρηθούν, τα θύματα θέλω να δικαιωθούν και φυσικά όλο αυτό να εμποδίσει άλλους ανθρώπους από το να κάνουν κάτι αντίστοιχο.

ευγενία δημητροπούλου λεκτική βία