Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ρομαντικό δείπνο με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο στην θάλασσα

Εκμεταλλεύτηκαν το άνοιγμα της εστίασης

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ρομαντικό δείπνο με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο στην θάλασσα

Το πρώτο τους γεύμα την θάλασσα μετά από 6 μήνες απόλαυσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, παρέα φυσικά με τον αγαπημένo της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Το ζευγάρι είναι πιο ερωτευμένο και ευτυχισμένο από ποτέ και μιας και σήμερα η εστίαση άνοιξε, αποφάσισαν να βγουν και να απολαύσουν τον καφέ και το φαγητό τους έξω.

Αφού πρώτα πήγαν σε γνωστό εστιατόριο των νοτίων προαστίων, αμέσως μετά απόλαυσαν ένα γεύμα με θέα την θάλασσα και φυσικά η παρουσιάστρια μοιράστηκε τα στιγμιότυπα αυτά με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλο Ρομαντικό δείπνο με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο

«Δεν μετανιώνω για τις αναρτήσεις που έκανα! Δεν κάναμε κάτι παράνομο»

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε για το ταξίδι με το σύντροφό της στο εξωτερικό εν μέσω κορωνοϊού, και για τα σχόλια που άκουσε από τα social media και τις εκπομπές.

Η παρουσιάστρια παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Εγώ και την Νάντια Αδαμοπούλου και ήταν αφοπλιστική.

Πριν από κάποιες μέρες κάνατε ένα ταξίδι στο εξωτερικό και δέχτηκες πολλά αρνητικά σχόλια.

Στο ταξίδι αυτό ήμασταν καθόλα νόμιμοι. Ακολουθήσαμε το πρωτόκολλο, κάναμε μοριακά τεστ και ό,τι αρμόζει στην παρούσα συνθήκη. Πήγαμε αυτό το ταξίδια για να γιορτάσουμε τα γενέθλια του συντρόφου μου, θέλοντας να ομορφύνουμε όσο μπορούμε την καθημερινότητά μας. Δεν ήταν κανενός μας στόχος να προβάλλουμε κάτι προκλητικό. Δυστυχώς πήρε μια διάσταση που δεν μου άρεσε. Σίγουρα «δεν ζούμε στον κόσμο μας»… γιατί άκουσα πολλά επικριτικά σχόλια.

Σε στενοχωρεί που επικρίθηκες από μία μερίδα κόσμου από τη στιγμή που ταξίδεψες νομίμως;

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σύντροφος ταξίδι

Φυσικά και με στενοχωρεί. Δεν υπάρχει άνθρωπος του οποίου το όνομα να γράφεται για αρνητικό λόγο και να συμβιβάζεται με αυτό. Ακόμα και 40 χρόνια να βρίσκεσαι στην τηλεόραση. Εγώ, στα δέκα χρόνια πλέον, δεν υπάρχει φορά που να διάβασα κάτι αρνητικό και να το προσπέρασα. Εννοείται έχω τις ευαισθησίες μου και φυσικά ενοχλούμαι, κυρίως επειδή υπάρχουν οι οικογένειές μας από πίσω.

Μετανιώνεις που έκανες αυτές τις αναρτήσεις;

Όχι γιατί δεν κάναμε κάτι παράνομο. Δεν θα απολογηθώ για την απόφασή μου, σίγουρα όμως με ενόχλησαν οι αντιδράσεις και η τοποθέτηση κάποιων συναδέλφων μου. Στην ζωή λένε ότι δεν πρέπει να παίρνεις μια απόφαση αλλά να ζεις και με αυτή. Εγώ στηρίζω τις αποφάσεις μου, αλλά όσο δυναμικός και να είσαι υπάρχει και η ευαίσθητη πλευρά των ανθρώπων.