Όλγα Πηλιάκη: Το δημόσιο ξέσπασμα της για τα παραπάνω κιλά

Έτσι απάντησε στους followers της για τα συνεχόμενα σχόλια τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Όλγα Πηλιάκη: Το δημόσιο ξέσπασμα της για τα παραπάνω κιλά

Σε ένα δημόσιο ξέσπασμα προχώρησε η Όλγα Πηλιάκη το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα μέσω μιας ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η χορεύτρια και σύζυγος του Στέλιου Χανταμπάκη -ο οποίος της έκανε και μια φοβερή φάρσα- τοποθετήθηκε στο πλήθος σχολίων που έχει δεχτεί αναφορικά με τα παραπάνω κιλά που έχει βάλει.

Μάλιστα, πολλοί από τους followers της αναρωτήθηκαν αν είναι ξανά έγκυος, με την ίδια να ξεκαθαρίζει πως λόγω της καραντίνας έχει παχύνει.

Η ανάρτηση της Όλγας Πηλιάκη για τα κιλά

«Προ καραντίνας και μετά!!! Μου στέλνετε πολλοί και με ρωτάτε εάν είμαι έγκυος! Όχι παιδιά! Απλά έχω πάρει 5-6 κιλά!!! Αλλά να σας πω κάτι; Είναι απόλυτα φυσιολογικό!!! Ο τελευταίος χρόνος άλλαξε δραματικά τη ζωή μας και μπορεί να έφυγε η ‘’γράμμωση’’αλλά ήρθαν οι ‘’καμπύλες’’!

Έτσι ονομάζω τα παραπάνω μου κιλά και είμαι πολύ χαρούμενη με αυτά! Γιατί σημασία έχει ότι κάνεις να το κάνεις με ευχαρίστηση! Χωρίς τύψεις, χωρίς ενοχές! Και σε όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δε θα μπορέσουμε!», έγραψε στη λεζάντα.

Όλγα Πηλιάκη Το δημόσιο ξέσπασμα της για τα παραπάνω κιλά

Ήρθε το πέμπτο... μέλος της οικογένειας Χανταμπάκη - "Τρελάθηκαν" τα παιδιά

Το πέμπτο μέλος της οικογένειας του Στέλιου Χανταμπάκη ήρθε μόλις σήμερα στο σπίτι και τα παιδιά του γνωστού παρουσιαστή "τρελάθηκαν" για τα καλά με την έκπληξη που τους είχε ετοιμάσει ο μπαμπάς τους αλλά και ο καλός του φίλος Χάρης Σιανίδης.

Δεν υπάρχει καλύτερο νέο για τα παιδιά, από τον ερχομό ενός κουταβιού στο σπίτι. Ο Στέλιος Χανταμπάκης υποδέχθηκε σήμερα στην οικογένειά του τον Rocky και οι 5 τους δείχνουν να είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ!

Θυμίζουμε πως ο Στέλιος Χανταμπάκης και η Όλγα Πηλιάκη πέρασαν την καραντίνα στο Βόλο. Δείτε εδώ ένα απίστευτο βίντεο μέσα από το σπίτι τους.

Την έκπληξη, την είχε ετοιμάσει για τη Μαλένα και τον Μανώλη ο Χάρης Σιανίδης και έτσι όλοι μαζί ανέβασαν μία υπέροχη φωτογραφία στο Instagram.

«Η οικογένεια μας μεγάλωσε..!!! Το πέμπτο μέλος της οικογένειας είναι ο ROCKY.. @haris_sianidis ο Μανωλης και η Μαλενα ακόμη δεν έχουν συνέλθει από την έκπληξη σου!», έγραψε κάτω από την εικόνα που δημοσίευσε ο Στέλιος Χανταμπάκης.