Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αθηνά Οικονομάκου: Ευχήθηκε στην μητέρα της με μια φωτογραφία του μικρού Μάξιμου

Με αφορμή την σημερινή ονομαστική της εορτή

Αθηνά Οικονομάκου: Ευχήθηκε στην μητέρα της με μια φωτογραφία του μικρού Μάξιμου
News 03.05.2021 20:30
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Με μια πολύ τρυφερή φωτογραφία θέλησε η Αθηνά Οικονομάκου να ευχηθεί στην μητέρα της, με αφορμή την σημερινή ονομαστική της εορτή.

Η όμορφη ηθοποιός που βρίσκεται πια στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της, έχει τρελή αδυναμία στην μητέρα της και πολλές φορές την έχει αναφέρει για αυτό και δεν υα μπορούσε να μην της ευχηθεί και δημόσια.

Η Αθηνά δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της μητέρας της που κρατά στην αγκαλιά της τον μικρό Μάξιμο και έγραψε: “Χρόνια Πολλά στην πιο υπέροχη μαμά – γιαγιά”!

Αθηνά Οικονομάκου Ευχήθηκε στην μητέρα της με μια φωτογραφία του μικρού Μάξιμου

Η Αθηνά Οικονομάκου στο μεταξύ αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει

Έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της είναι η Αθηνά Οικονομάκου και ανυπομονεί να έρθει στον κόσμο για να ολοκληρώσει την οικογενειακή της ευτυχίας. Τόσο η ίδια, όσο και ο σύζυγος της, Φίλιππος Μιχόπουλος και ο γιος τους Μάξιμος το περιμένουν πως και πως.

Η ηθοποιός διανύοντας τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της, αποχώρησε από τη σειρά Έλα στη θέση μου, στην οποία πρωταγωνιστούσε και το μήνυμα της είναι πολύ συγκινητικό.

«Στην αρχή με είχαν συμβουλεύσει να μην του το πω νωρίς, πριν το πεντάμηνο δηλαδή, γιατί θα αρχίσει να ρωτά επίμονα πότε θα έρθει το μωράκι. Αυτό όμως δεν συνέβη στη δική μας περίπτωση. Βεβαίως ρωτάει “πότε θα έρθει να παίζουμε” και μου λέει να… προσέχω, αλλά δεν έχει δείξει κάποια εμμονή. Πολύ ψύχραιμα το περιμένει, χαίρεται και δηλώνει πως αυτός θα το βάζει για ύπνο, θα το ταΐζει και θα του κάνει αγκαλίτσες.

Είναι πολύ τρυφερός και εγώ κινούμαι προς αυτή την κατεύθυνση, προετοιμάζοντάς τον ότι στην αρχή το μωρό θα κλαίει πολύ και θα θέλει την προσοχή μας, ώστε να μη νιώθει και εκείνος πως θα έρθει σε δεύτερη μοίρα. Νομίζω πως θα πάει καλά όλο αυτό, αν και όλα θα φανούν όταν γεννηθεί το μωράκι και, έρθουμε με το καλό στο σπίτι. Σίγουρα θα βγει κάποια ζήλια ή ανταγωνισμός αλλά αυτό είναι αναμενόμενο και απόλυτα υγιές», είχε πει η Αθηνά Οικονομάκου σε συνέντευξη της σχετικά με την αντίδραση του Μάξιμου στην αποκάλυψη πως θα αποκτήσει αδερφάκι.

Αθηνά Οικονομάκου έγκυος φύλο μωρού

Στην εφημερίδα Real News και στη Νίκη Κώτσου η Αθηνά Οικονομάκου δήλωσε με μεγάλο ενθουσιασμό, «Περιμένω με υπομονή να έρθει η κόρη μας, για να ολοκληρώσει την ευτυχίας μας».

Να σημειώσουμε πως η ταλαντούχα ηθοποιός και ο σύζυγος της, Φίλιππος Μιχόπουλος, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου το 2017 και σύντομα θα ολοκληρώσουν την οικογενειακή τους ευτυχία με το δεύτερο παιδάκι τους.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αθηνά Οικονομάκου: Οι πρώτες δηλώσεις για το φύλο του μωρού της

Αθηνά Οικονομάκου: Συγκινημένη με το «αντίο» των συνεργατών της από το Έλα στη Θέση μου

Share