Ζέτα Δούκα: Άκρως ρομαντική κι ευτυχισμένη η ημέρα της γιορτής της

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε με τον σύζυγό της...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ζέτα Δούκα: Άκρως ρομαντική κι ευτυχισμένη η ημέρα της γιορτής της

Την ονομαστική της εορτή είχε σήμερα η Ζέτα Δούκα και από το πρωί δεν σταμάτησαν οι ευχές και τα μηνύματα από τα αγαπημένα της πρόσωπα!

Η αγαπημένη ηθοποιός όμως γιόρτασε με τον σύζυγό της Μιχάλη Χατζηαντωνά, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να βγουν έξω σε μαγαζί και να απολαύσουν ένα ποτήρι κρασί, μιας και η γιορτή της συνέπεσε με το άνοιγμα της εστίασης!

Η ίδια δημοσίευσε φωτογραφίες με τον άντρα της ζωής της στα social media.

"Cheers to ❤️! Ευχαριστω για τις υπέροχες ευχές σας! #nameday #cheers #love #family #myman #friends #beloved", έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα!

Η ανάρτηση της Ζέτας Δούκα

Το συγκινητικό μήνυμα που έλαβε από καθηγητή για το σύγχρονο κίνημα κατά της βίας

Η Ζέτα Δούκα αποκάλυψε ένα μήνυμα που έλαβε από έναν καθηγητή, ο οποίος ενθάρρυνε και παρότρυνε τους μαθητές να αρχίσουν να μιλούν για τη λεκτική και ψυχολογική βία που μπορεί να έχουν δεχτεί.

Η σπουδαία ηθοποιός μετά την δημόσια καταγγελία της, έδωσε το θάρρος σε μια σειρά από ηθοποιούς και μη να μιλήσουν ανοιχτά για τις τραυματικές εμπειρίες που έζησαν στο παρελθόν.

Η ίδια έχει τοποθετηθεί πολλές φορές πάνω στο θέμα των καταγγελιών και πολύ συχνά εκφράζει την προσωπική της άποψη μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram.

Αυτήν την φορά, η Ζέτα Δούκα δημοσίευσε ένα συγκινητικό μήνυμα που έλαβε από έναν καθηγητή και η ίδια θέλησε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Μέσω instastories έγραψε: «Ακολουθεί το μήνυμα που μου έστειλε ένας καθηγητής, ο οποίος με αφορμή το σύγχρονο κίνημα κατά της βίας, προτρέπει τους μαθητές του να μιλήσουν γι’ αυτό, αφού εκθέτει πρώτα ο ίδιος τις προσωπικές παλαιότερες εμπειρίες του. Μακάρι να ακολουθήσουν κι άλλοι εκπαιδευτικοί το παράδειγμά του».

Ζέτα Δούκα ανάρτηση

ανάρτηση Ζέτα Δούκα