Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Πούμπουρας: Θύελλα αντιδράσεων με ανάρτηση του - «Αντί να πει ευχαριστώ, λέει ότι άλλοι δεν προσπάθησαν»

Έκαναν hashtag με το όνομα του στο Twitter και τον έκραξαν

Πούμπουρας: Θύελλα αντιδράσεων με ανάρτηση του - «Αντί να πει ευχαριστώ, λέει ότι άλλοι δεν προσπάθησαν»
News 04.05.2021 09:27
Από Ελένη Ζουγανέλη

Χαμός επικράτησε χθες στο Twitter και με μια ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό του στο Instagram ο Σάββας Πούμπουρας. Ο ηθοποιός έφαγε άγριο κράξιμο από τους χρήστες, οι οποίοι διαφώνησαν με αυτά που είπε.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής έθιξε το θέμα περί ανεργίας και αναζήτησης εργασίας με αποτέλεσμα το διαδίκτυο να ξεσηκωθεί - όπως ξεσηκώθηκε και με την Μαριαλένα - με τα όσα σχολίασε.

Αυτή είναι η ανάρτηση του Σάββα Πούμπουρα

«Υπάρχει μεγάλη προσφορά εργασίας, όποιος θέλει να βγάλει χρήματα έχει τη δυνατότητα. Κι εγώ όταν ξεκίνησα δεν είχα ούτε βιογραφικό, ούτε πτυχίο πήγα με θράσος και ζήτησα δουλειά. Ελάχιστοι είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα για να βρουν δουλειά, όπως να δουλέψουν δωρεάν για μια εταιρεία.

Μην κοιτάτε αυτό, κοιτάτε τι θα αποκομίσετε από την τριβή με την εργασία, από τον κύκλο που θα διευρύνετε. Από τις γνωριμίες που θα κάνετε μπορεί να βρεθεί μια άλλη ευκαιρία. Τελικά τι είναι προτιμότερο να κάθεσαι σπίτι και να τα περιμένεις ουρανοκατέβατα ή αφού δεν κάνεις τίποτα να πηγαίνεις, να δουλεύεις κάπου κι ας μην παίρνεις μία;», είπε στο προφίλ του στο Instagram.

Τα σχόλια που δέχτηκε από το Twitter

Σάββας Πούμπουρας Twitter

Σάββας Πούμπουρας Twitter αντιδράσεις ανάρτηση

Σάββας Πούμπουρας ανάρτηση

Σάββας Πούμπουρας instagram

Σάββας Πούμπουρας Twitter επίθεση

"Έφτασα σε αυτοκαταστροφικά..."

Στην εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάννα” στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha Κύπρου, βρέθηκε καλεσμένος ο Σάββας Πούμπουρας. Εκεί έθιξε και το πρόβλημα που πέρασε με τον αλκοολισμό στο παρελθόν.

«Έφτασα σε περίεργα σημεία στη ζωή μου, σε αυτοκαταστροφικά, είχα βγει και στην Ελεονώρα και τα είχα πει σχετικά με το αλκοόλ, που είχα ένα θέμα. Ξεσπάς σε κάτι που θα σε βοηθήσει να μην σκέφτεσαι, γιατί το μυαλό σκέφτεται συνεχώς».

«Εξάρτηση, κοίτα ο αλκοολικός δεν σημαίνει ότι πρέπει να είναι στα πατώματα ή στους ανώνυμους αλκοολικούς, αλλά όταν πίνεις και 1-2 ποτά την ημέρα, γιατί τα έχεις ανάγκη για να μην σκέφτεσαι, είναι ένα θέμα».

Ο ίδιος εξήγησε ότι κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα με τον αλκοολισμό θέτοντας τους δικούς του στόχους.

«Πέρασα μέσα από διάφορα κύματα τα οποία με έφτασαν σε ένα σημείο να λέω, έτσι θέλω να είναι η ζωή μου; Όχι, θέλω να είναι καλύτερη, πως θα την κάνω καλύτερη; Με αυτούς τους τρόπους».

Ενώ σχετικά με τα επαγγελματικά του δήλωσε ότι αρνήθηκε κάθε πρόταση που δέχτηκε, καθώς καμία από αυτές δεν τον ενδιέφεραν.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Έξω φρενών ο Σάββας Πούμπουρας - Το δημόσιο ξέσπασμά του

Σάββας Πούμπουρας: Με αυτό το κανάλι έδωσε τα χέρια

Share