Survivor 4: Έξαλλο το Twitter με την Μαριαλένα - «Βγες στον τάκο και θα είσαι η 1η που θα φύγει»

«Λέτε ότι την παρασύρει ο Σάκης! Μια χαρά θα τα κατάφερνε να είναι χάλια άνθρωπος»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Έξαλλο το Twitter με την Μαριαλένα - «Βγες στον τάκο και θα είσαι η 1η που θα φύγει»

Πολλές αντιδράσεις έχει προκαλέσει η στάση της Μαριαλένας, απέναντι στον Τζέιμς σε κάθε επεισόδιο του Survivor 4. Το Twitter μάλιστα έχει γίνει έξαλλο και οι επιθέσεις που της κάνει με αφορμή τις δηλώσεις της είναι δεκάδες, αφού ο Ροδίτης παίκτης έχει πολλούς υποστηρικτές.

Μετά τον Αλέξη Παππά, η παίκτρια της Μπλε ομάδας δεν βγάζει από το στόμα της το όνομα του Καφετζή και σε κάθε επεισόδιο - όπως και στο χθεσινό - κάνει συνέχεια αναφορές προς το πρόσωπο του, μιλώντας για στρατηγική και για ύπουλη συμπεριφορά.

Ωστόσο, οι χρήστες τoυ Twitter που παρακολουθούν και τις δυο πλευρές, δηλαδή τις δηλώσεις όλων των παικτών του Survivor 4, έχουν αποφασίσει ποιος έχει δίκιο και ποιος όχι, με αποτέλεσμα να γράφουν πως αν βγει η Μαριαλένα στον τάκο θα την διώξουν. Όπως μάλιστα έκαναν και με την Άννα Μαρία Βέλλη.

Τα σχόλια στο Twitter για την συμπεριφορά της Μαριαλένας στο Survivor 4

 Survivor Twitter Μαριαλένα

Survivor Twitter

Twitter Μαριαλένα

Survivor Twitter SKAI

Ανοιχτή πρόταση από τον Σάκη στη Μαριαλένα για να κάνουν του χρόνου Πάσχα μαζί φιλικά ή σαν ζευγάρι!

Λόγω των ημερών οι παίκτες που κέρδισαν θα απολαύσουν ένα κανονικό πασχαλινό τραπέζι με αρνί κλαρίνο και όλα αυτά που θυμίζουν Ελλάδα!

Έτσι, ο Σάκης Κατσούλης ήθελε να κάνει μια δήλωση αφιερωμένη εξαιρετικά στη Μαριαλένα: "Θέλω να ζητήσω πραγματικά συγγνώμη στη Μαριαλένα! Έχουμε κάνει δυο Πάσχα μαζί, το φετινό θα το κάνουμε χώρια αλλά ίσως του χρόνου να φάμε μαζί", είπε και την έδειξε όλο νόημα με την Μαριαλένα φανερά αμήχανη να προσπαθεί να τον αποφύγει λέγοντας: "Δεν έχω να πω κάτι για τις δηλώσεις του, θα το σκεφτώ".

"Υπήρξε μια πρόταση προς τη Μαριαλένα μήπως και κάνουμε ένα Πάσχα ακόμα μαζί φιλικά ή σαν ζευγάρι, αλλά επειδη μου το έπαιξε δύσκολη θα περιμένω να τελειώσει το παιχνίδι και θα δούμε μετά τι θα γίνει", δήλωσε ο Σάκης on camera!

Οι δηλώσεις του Σάκη και η πρόσκληση στη Μαριαλένα