Survivor 4 - highlights 3/5: Το φιλί Μπόγδανου - Ντάφυ, τα "αποκαλυπτήρια" και ο υποψήφιος Τζέιμς

Όσα είδαμε χθες και μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - highlights 3/5: Το φιλί Μπόγδανου - Ντάφυ, τα

Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4 ήταν σίγουρα απολαυστικό! Είδαμε ένα φιλί ανάμεσα σε Μπόγδανο και Ντάφυ, τον δεύτερο στη συνέχεια να γδύνεται, αλλά και τον Τζέιμς Καφετζή να είναι υποψήφιος προς αποχώρηση. Όμως, δεν είναι μόνο αυτά!

Αυτά είναι τα 3/5 highlights του Survivor 4

Με τραγούδι του Λιβάνη ξεκίνησε ξανά το επεισόδιο! Αγκαλιασμένοι Σάκης - Μαριαλένα στην ανατολή του ήλιου

Την απόλυτη έναρξη είχε το επεισόδιο του Survivor, με την παραγωγή να βάζει ξανά το τραγούδι του Γιώργου Λιβάνη , "Να είσαι ευτυχισμένη", και ταυτόχρονα να δείχνει τρυφερά.. τετ α τετ μεταξύ Μαριαλένας και Σάκη!

Όλο και περισσότερη διάσταση έχει δοθεί πλέον στο πρώην ζευγάρι του ριάλιτι, οι οποίοι βέβαια μόνο για πρώην δεν φαίνονται, με τον τραγουδιστή να είναι... ο κερατάς της υπόθεσης, όπως λέει ο Γιώργος Λιάγκας.

Η παραγωγή ρίχνει κι άλλο λάδι στη φωτιά λοιπόν.

Μαριαλένα κατά Τζέιμς: "Τον Νίκο τον χρησιμοποιεί ξεκάθαρα! Μην τον λυπάστε!"

Τα βέλη της προς τον Τζέιμς Καφετζή έριξε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, μετά τις αγκαλιές με τον Σάκη!

Η ίδια είπα βαριές κουβέντες για τον συμπαίκτη της και μίλησε συγκεκριμένα για τον τρόπο που μεταχειρίζεται ο Τζέιμς τον Νίκο!

"Τώρα δεν έχει κάνει κάτι τρανταχτό! Έχει κάνει πράγματα στο παρελθόν όμως! Η στρατηγική είναι το μεγαλύτερό του όπλο εδώ! Με ενοχλεί ο τρόπος του, η έπαρση του και αυτό φαινόταν πιο πολύ στις αρχές, τώρα που έχει πάρει κάποια μηνύματα προσπαθεί να είναι πιο μαζεμένος! Αυτό που με ενοχλεί πιο πολύ απ'όλα είναι ότι τον Νίκο τον χρησιμοποιεί ξεκάθαρα!

Θεωρώ ότι δεν είναι πραγματικοί φίλοι, από την πλευρά του Νίκου ναι, τον θεωρεί φίλο του ο Νίκος, από την πλευρά του Τζέιμς όμως όχι! Νομίζω ότι τον χρησιμοποιεί για να έχει κι άλλες εβδομάδες στο νησί! Μην τον λυπάστε τον Τζέιμς, είναι η στρατηγική του αυτή για να τον λυπάστε και να τον ψηφίζετε σε μια ψηφοφορία! Αυτός είναι ο Τζέιμς", δήλωσε χαρακτηριστικά.

σούγκρισαν αυγά στον Άγιο Δομίνικο! Ποιος αναδείχθηκε "νικητής";

Λίγο πριν τον αγώνα για την πρώτη ασυλία, ο Γιώργος Λιανός τους πρόσφερε τα αυγά και οι παίκτες ξεκίνησαν την...μάχη!

Από τους κόκκινους το πιο δυνατό αυγό το είχε ο Γιώργος Ασημακόπουλος, μιας και κέρδισε όλους τους συμπαίκτες του, και από τους Μπλε ο Νίκος Μπάρτζης! Οι δυο τους έπαιξαν και μεταξύ τους και νικητής αναδείχθηκε ο Νίκος τελικά.

Φιλήθηκαν στο στόμα Τριαντάφυλλος και Μπόγδανος

Μετά την επική έναρξ με το τραγούδι του Λιβάνη και τον Σάκη με τη Μαριαλένα να είναι αγκαλιασμένοι στην ανατολή του ήλιου, είδαμε κάτι ακόμα πιο επικό!

Την ώρα του πρώτου αγώνα ασυλίας οι Κόκκινοι είχαν φοβερό προβάδισμα με σκορ 7-0 εναντίον των Μπλε και όπως έιναι φυσικό η ψυχολογία τους ήταν στα ύψη!

Αυτό οδήγησε τον Ηλία Μπόγδανο και τον Τριαντάφυλλο να φιληθούν στο στόμα πεταχτά! Από τη χαρά τους μάλιστα φιλήθηκαν δυο φορές!

Νικήτρια η Κόκκινη ομάδα στον πρώτο αγώνα ασυλίας

Το μεγαλύτερο έπαθλο λόγω των ημερών δόθηκε σήμερα στους παίκτες του Survivor και στην ομάδα που κέρδισε τον πρώτο αγώνα ασυλίας!

Αρνάκι με πατάτες και μπύρες με κλαρίνα κέρδισε λοιπόν η Κόκκινη ομάδα μιας και κατάφερε να αναδειχθεί νικήτρια στον σημερινό αγώνα, όπως σας είχαμε ήδη ενημερώσει!

Με σκορ 10-8 οι παίκτες θα ζήσουν κάτι από Πάσχα και Ελλάδα!

Τα πέταξαν όλα Μπόγδανος και Ασημακόπουλος και βούτηξαν στη θάλασσα

Πριν καν αρχίσει το αγώνισμα της πρώτης ασυλίας, Ηλίας Μπόγδανος και Γιώργος Ασημακόπουλος έδωσαν μια υπόσχεση σε περίπτωση που κερδίσουν!

Αφού λοιπόν έφεραν τη νίκη οι Κόκκινοι, οι δυο αυτοί παίκτες έβγαλαν τα μαγιό τους μπροστά σε όλους και βούτηξαν στη θάλασσα!

Ο Γιώργος Λιανός δεν πίστευε στα μάτια του καθώς και οι κοπέλες έκλεισαν τα μάτια τους μπροστά σε αυτό το θέαμα!

Ανοιχτή πρόταση από τον Σάκη στη Μαριαλένα για να κάνουν του χρόνου Πάσχα μαζί φιλικά ή σαν ζευγάρι!

Κέρδισαν οι Κόκιννοι τον πρώτο αγώνα ασυλίας καθώς και το έπαθλο φαγητού στο επεισόδιο του survivor και μετά το τέλος του αγώνα δόθηκαν υποσχέσεις!

Λόγω των ημερών οι παίκτες που κέρδισαν θα απολαύσουν ένα κανονικό πασχαλινό τραπέζι με αρνί κλαρίνο και όλα αυτά που θυμίζουν Ελλάδα!

Έτσι, ο Σάκης Κατσούλης ήθελε να κάνει μια δήλωση αφιερωμένη εξαιρετικά στη Μαριαλένα: "Θέλω να ζητήσω πραγματικά συγγνώμη στη Μαριαλένα! Έχουμε κάνει δυο Πάσχα μαζί, το φετινό θα το κάνουμε χώρια αλλά ίσως του χρόνου να φάμε μαζί", είπε και την έδειξε όλο νόημα με την Μαριαλένα φανερά αμήχανη να προσπαθεί να τον αποφύγει λέγοντας: "Δεν έχω να πω κάτι για τις δηλώσεις του, θα το σκεφτώ".

"Υπήρξε μια πρόταση προς τη Μαριαλένα μήπως και κάνουμε ένα Πάσχα ακόμα μαζί φιλικά ή σαν ζευγάρι, αλλά επειδη μου το έπαιξε δύσκολη θα περιμένω να τελειώσει το παιχνίδι και θα δούμε μετά τι θα γίνει", δήλωσε ο Σάκης on camera!

Ο Γιώργος Κόρομι κέρδισε την ατομική ασυλία

Η Μπλε ομάδα έχασε τον αγώνα ασυλίας και οι παίκτες της πάλεψαν για την ατομική ασυλία!

Αυτός που κέρδισε τελικά το τοτέμ και δεν μπορεί να ψηφιστεί στο αποψινό συμβούλιο του νησιού είναι ο Γιώργος Κόρομι, όπως σας είχαμε ήδη ενημερώσει!

Πάλεψε μέχρι τέλους με την Ελένη Χαμπέρη και τελικά τα κατάφερε!

Ο Ντάφυ έδωσε στεγνά τον Σάκη: "Πόσο καψούρης είσαι ρε;"

Γυρνώντας η Κόκκινη ομάδα από το πασχαλινό τραπέζι που κέρδισαν αφού αναδείχθηκαν νικητές , έγιναν τα αποκαλυπτήρια!

Ο Τριαντάφυλλος συγκεκριμένα έδωσε στεγνά τον Σάκη Κατσούλη μπροστά στη Μαριαλένα, για τα όσα είπε στο τραπέζι για εκείνη!

"Ο Σάκης έκανε μια πρόποση μέσα από την καρδιά του και είπε πως άμα δεν υπήρχε το survivor ίσως να μην ξαναμιλούσατε! Έκανε τόσα χιλιόμετρα για να σε δει και να μιλήσετε και επειδή έχετε έρθει πολύ κοντά μέσα στο παιχνίδι θα ήθελε να συνεχιστεί αυτό και όταν θα βγείτε από το παιχνίδι και να γίνει κάτι! Πόσο καψούρης είσαι ρε πατέρα", είπε ο Ντάφυ με τον Σάκη να τον διορθώνει ξεκαθαρίζοντας πως είπε ότι aκόμα και αν δεν γίνουν ζευγάρι έξω από το παιχνίδι θα ήθελε να την έχει στη ζωή του!

Χαμός στο συμβούλιο με τον Τζέιμς και τον Παύλο! Τον κατηγορουν πως χάρισε τη νίκη στους Κόκκινους!

Στο συμβούλιο του νησιού οδηγήθηκαν οι δυο ομάδες για να ψηφίσουν οι Μπλε μετά την ήττα τους, κάποιον από τους συμπαίκτες τους!

Πριν ξεκινήσει η διαδικασία της ψηφοφορίας ο Παύλος Γαλακτερός πήρε το λόγο και τοποθετήθηκε σχετικά με τον τελευταίο πόντο που δεν έφερε ο Τζέιμς με αποτέλεσμα οι Κόκκινοι να αναδειχθούν νικητές!

Ο Παύλος λοιπόν του εξήγησε πως έβλεπε ότι την ώρα του αγώνα του δεν πίστευε στον εαυτό του και κοιτούσε τον αντίπαλό του και ήταν να σαν να χάρισε τη νίκη στην κόκκινη ομάδα!

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να γίνει έξαλλος ο Τζέιμς και να αναρωτιέται τι θα κέρδιζε αν θα έχαναν οι Μπλε αφού ήξερε πως θα ψηφιστεί κι έκανε τα πάντα για να κερδίοσυν την ασυλία! Ο Νίκος φυσικά τον υπερασπιζόταν λέγοντας πως δεν βγάζει νόημα όλο αυτό που λέει ο Παύλος με τον Κόρο να έχει αντίθετη άποψη!

Πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση ο Τζέιμς Καφετζής

Όλοι οι άντρες, εκτός του Γιώργου Κόρομι που έχει την ατομική και των δυο γυναικών αφού ισχύει ο κανόνας των δυο, μπορούσαν να ψηφιστούν!

Αυτός που τελικά βγήκε στον τάκο από την κάλπη είναι ο Τζέιμς Καφετζής, όπως ήδη σας είχαμε ενημερώσει!