Survivor 4 - Spoiler 3/5: Αυτός ο παίκτης κερδίζει την ατομική ασυλία

Έχουμε το όνομα!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - Spoiler 3/5: Αυτός ο παίκτης κερδίζει την ατομική ασυλία

Σήμερα 3/5 το Survivor 4 είναι ανατρεπτικό και απολαυστικό στο 100%! Μπορεί να δούμε αρχικά τον Τζέιμς να πετάει τα "καρφιά" του μετά την επίθεση που τους έγινε μαζί με τον Νίκο στο προηγούμενο συμβούλιο του νησιού, ωστόσο, λίγο πριν το αγώνισμα θα κάνουν χιούμορ όλοι μεταξύ τους.

Την ώρα βέβαια του στίβου μάχης, Κόκκινοι και Μπλε είναι... εχθροί και οι φιλίες ξεχνιούνται! Οι δυο ομάδες θα τα δώσουν όλα για όλα με σκοπό την νίκη και θα παθιαστούν πολύ. Μάλιστα, Κόρο και Ηλίας θα δούμε να ξεφεύγουν.

Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει με spoil, η Κόκκινη ομάδα είναι αυτή που θα κερδίσει το πρώτο κομμάτι του τοτέμ της ασυλίας και μαζί το έπαθλο που πρόκειται να ανακοινώσει ο Γιώργος Λιανός.

Αυτό σημαίνει πως Τζέιμς και Νίκος θα ξεκινήσουν να... ιδρώνουν με το γεγονός πως μπορεί να βγουν στον τάκο από τους συμπαίκτες τους. Βέβαια, το μόνο σίγουρο είναι πως δεν φοβούνται μην αποχωρήσουν, αφού έχουν πολλούς υποστηρικτές.

Ωστόσο, υπάρχει πιθανότητα να "κλειδώσουν" την παραμονή τους στο παιχνίδι, αν ένας από τους δυο κερδίσει το αγώνισμα της ατομικής ασυλίας.

Αυτός ο παίκτης θα κερδίσει την ομαδική ασυλία στο Survivor 4

Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο Γιώργος Κόρομι είναι αυτός που θα κερδίσει το αγώνισμα και θα φορέσει το κολιέ της ατομικής ασυλίας. Η "κλίκα" της παλιάς Κόκκινης ομάδας προσπαθεί με νύχια και με δόντια να μην φύγει κανείς τους.

Αν βέβαια αλλάξει κάτι, εμείς εδώ θα είμαστε με νέο spoil! Ενώ, σύντομα έρχεται και το όνομα του πρώτου υποψηφίου προς αποχώρηση!

Survivor 4 spoiler 3/5 ατομική ασυλία Κόρο