Survivor 4: Χαμός στο συμβούλιο με τον Τζέιμς και το Νίκο! Τους κατηγορούν για δωροδοκία!

Σηκώθηκε κι έφυγε ο Μπάρτζης

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Χαμός στο συμβούλιο με τον Τζέιμς και το Νίκο! Τους κατηγορούν για δωροδοκία!

Σήμερα οι δύο ομάδες του Survivor οδηγήθηκαν στο συμβούλιο του νησιού και κλήθηκαν να ψηφίσουν κάποιους από τους συμπαίκτες τους μιας και έχασε η κόκκινη ομάδα τον δεύτερο αγώνα ασυλίας!

Αφού λοιπόν ολοκληρώθηκε η διαδικασία της ψηφοφορίας και βγήκαν οι υποψήφιοι, ο Λιανός έδωσε τον λόγο στη Μαριαλένα, η οποία σχολίασε την δήλωση του Νίκου Μπάρτζη που ανέφερε πως άμα αποχωρήσει ο Τζειμς θα πεινάσουν.

Η Μαριαλένα λοιπόν είπε πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο γιατί όλα τα παιδιά είναι στο ίδιο επίπεδο, οπότε μπορεί η απουσία του να είναι αισθητή από τον πάγκο αλλά δεν θα πεινάσει η μπλε ομάδα!

"Αυτό που θέλω να πω εγώ είναι πως θέλω να βάλω τρεις τίτλους, στρατηγική, δωροδοκία και θυματοποίηση! Τα παιδιά ήρθαν κοντά με τους κόκκινους για να έχουν πλάτες μέσα στο παιχνίδι κι όταν έφυγε ο Αλέξης έσπασε η παρέα και εμένα μου έκανε εντύπωση αυτό! Από εκεί και πέρα έρχεται η δωροδοκία, όπως έγινε με τον Σάκη από την πρώτη εβδομάδα που του έδωσαν μια κούπα ρύζι χωρίς λόγο, για να έχουν σύμμαχο στα συμβούλια ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο και απορώ πως δεν το έχει πει κανείς μέχρι τώρα, αλλά ο Σάκης το γύρισε πίσω και καλά έκανε και στη συνέχεια έρχεται η θυματοποίηση που μπαίνουν μόνοι τους στο περιθώριο χωρίς να τους έχει βάλει κανείς", ανέφερε η ίδια με τον Νίκο να προσπαθεί να αντικρούσει τα λόγια της ώσπου του ανέβηκε η πίεση και αποχώρησε από το συμβούλιο.

Ο Τζέιμς από την άλλη εξήγησε πως δεν δωροδόκησαν κανέναν, απλά έδωσαν κάτι βότανα στον Σάκη σε αντάλλαγμα με τα ψάρια που εκείνος έβγαζε για την ομάδα, όσο ήταν στους Μπλε!

Ο χαμός στο συμβούλιο

Μαριαλένα σε Σάκη: "Πως σε πετσόκοψα έτσι; Φάε τη σκόνη μου! Σήμερα θα κλαις εσύ για πάρτη μου"

Στο σημερινό αγώνισμα της δεύτερης ασυλίας η ομάδα που κέρδισε ήταν η Μπλε με ένα φοβερό flag race στο οποίο βρέθηκαν αντιμέτωποι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης!

Η Μαριαλένα ωστόσο δεν το άφησε να περάσει έτσι αυτό, μιας και του το χρωστούσε από την προηγούμενη μέρα που την στεναχώρησε, και θέλησε να τον τρολλάρει που έχασε από εκείνη!

Μιλώντας on camera είπε: "Πως τον πετσόκοψα έτσι το Σακούλη σήμερα" και αμέσως μετά πήγε και του έριχνε χώματα με τα πόδια της λέγοντας του φάε τη σκόνη μου κι εδώ αφού την έφαγες και πριν και σήμερα θα κλαις εσύ για πάρτη μου!