Survivor 4: Νικήτρια η Μπλε ομάδα στον δεύτερο αγώνα ασυλίας

Με σκορ 10 - 9...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Νικήτρια η Μπλε ομάδα στον δεύτερο αγώνα ασυλίας

Ένας απαιτητικόw στίβος μάχης με πολλά εμπόδια,πισίνα και μπασκετικό στόχο περίμενε σήμερα τους παίκτες του Survivor!

Εξίσου καλές ήταν και οι δυο ομάδες, καθώς το παιχνίδι οδηγήθηκε σε flag race, αλλα τελικά οι Μπλε ήταν αυτοί που κατάφεραν να κατακτήσουν το 10 και να κερδίσουν την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας, όπως σας είχαμε ενημερώσει από το πρωί!

Τζέιμς και Μαριαλένα, Σάκης και Καρολίνα ήταν τα ζευγάρια που διεκδίκησαν τον τελευταίο πόντο της αναμέτρησης!

Νικήτρια η Μπλε ομάδα

Βίντεο ντοκουμέντο από την audition - Τι είχε συμβεί με τον Τζέιμς

Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης η εκπομπή Ευτυχείτε για ένα παρασκήνιο που είχε συμβεί τον Δεκέμβριο, τότε που γίνονταν οι auditions για το Survivor 4!

Αυτές τις ημέρες όπως θα έχετε παρατηρήσει κι εσείς οι φανς του ριάλιτι, η παραγωγή ξεκινάει να φέρνει πάλι στο επίκεντρο τον Τζέιμς Καφετζή, με αποκορύφωμα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο. Φέρνει δηλαδή σαν πρωταγωνιστή έναν άνθρωπο που μπήκε... τελευταία στιγμή στο Survivor!

Για την ακρίβεια η δημοσιογράφος Έλενα Πολυκάρπου αποκάλυψε πως στην τελευταία audition ο Τζέιμς Καφετζής δεν πήρε το εισιτήριο για τον Άγιο Δομίνικο κι αφού γύρισε σπίτι του κι άρχισε να μαζεύει τα πράγματά του για να επιστρέψει στο νησί του, την Ρόδο, το τηλέφωνό του χτύπησε και του είπαν ότι τελικά θα μπει στον Άγιο Δομίνικο!

Ήταν ουσιαστικά ο παίκτης που πήρε το τελευταίο εισιτήριο για την διαδρομή αυτή!