Δευτέρα, 06 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor 4 trailer 27/4 - Μαριαλένα: "Ο Νίκος και ο Τζέιμς ακολουθούν την στρατηγική της θυματοποίησης"

Κόρο εναντίον της δυάδας: "Μας είχαν πλησιάσει για ασφάλεια"

Survivor 4 trailer 27/4 - Μαριαλένα:
Survivor 27.04.2021 10:58
Από Έφη Εκίζογλου

Ο ΣΚΑΙ σήμερα άργησε αρκετά να κυκλοφορεί το trailer για το αποψινό 27/4 επεισόδιο του Survivor 4 και όλοι πιστεύαμε πως θα δούμε κάτι συγκλονιστικό αλλά τελικά μέτρια έως αδιάφορα τα πράγματα!

Από εχθές έχουμε πάρει μια γεύση για το ότι ο Νίκος Μπάρτζης και ο Τζέιμς Καφετζής, αυτή η δυάδα που έχει απασχολήσει πολύ από την αρχή του παιχνιδιού, μετά την αποχώρηση του Αλέξη Παππά αντί να τα πάνε καλύτερα στην επιβίωση της παραλίας με τους υπόλοιπους αρχίζουν να αποστασιοποιούνται και να απομονώνονται, ξανά.

Μικρής σημασίας το τι θα συμβεί σήμερα στην παραλία, κάποιος έπρεπε να γίνει το θύμα μπας κι ανέβουν λίγο τα πεσμένα νούμερα. Όλο το ζουμί απόψε είναι στο συμβούλιο του νησιού!

Έχουμε αγώνα δεύτερης ασυλίας και σας έχουμε δώσει όλα τα spoils από νωρίς το πρωί! Ξέρουμε και ποια ομάδα κερδίζει τον στίβο μάχης αλλά και ποιοι είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Το trailer του σημερινού 27/4 επεισοδίου Survivor

Κάτι που παρατηρήσαμε είναι πως στα τελευταία trailer ο Τριαντάφυλλος δεν φαίνεται καθόλου ενώ συνήθως ήταν το κεντρικό πρόσωπο! Λέτε να έχει καταλάβει η παραγωγή ότι δεν έχει καμία ελπίδα να επιβιώσει την Τετάρτη στην αποχώρηση και να άρχισε να δίνει βαρύτητα αλλού για να μην μειωθεί το ενδιαφέρον των τηλεθεατών; Χμ... κάποια κακοπροαίρετη, όχι εγώ, θα μπορούσε να πει ότι συμβαίνει...

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4: Η ανάρτηση της Κεφαλά για Μαριαλένα - Σάκη που ανέβασε και κατέβασε σε δευτερόλεπτα από το instagram

Survivor 4 - παρασκήνιο: Τσακώθηκαν άσχημα ξανά Κόρο και Τριαντάφυλλος

Share