Survivor 4 spoiler 27/4: Οι υπόλοιποι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Τέσσερα τα ονόματα που βγαίνουν στον τάκο

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 4 spoiler 27/4: Οι υπόλοιποι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Τρίτη σήμερα 27/4, η αγαπημένη μας μέρα εδώ στο Youweekly.gr γιατί επιτέλους μπορούμε να μοιραστούμε άπειρες πληροφορίες που ήδη γνωρίζουμε για όσα θα γίνουν στο Survivor 4! Ώρα 08:33 που γράφεται αυτό το άρθρο κι ακόμα trailer από τον ΣΚΑΙ δεν έχουμε δει, αλλά τι να το κάνουμε; Όταν υπάρχει η πληροφόρηση... μην τα ξαναλέω.

Σας αποκαλύψαμε πρωί πρωί ποια ομάδα κερδίζει απόψε την δεύτερη ασυλία αλλά και ποιον δείχνει ως δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση ο Παύλος Γαλακτερός (ΣΟΚ)! Πάμε να δούμε τι θα ακολουθήσει μετά.

Όπως σας έχουμε αναφέρει, λοιπόν, η Κόκκινη ομάδα χάνει σήμερα άρα θα πάει στο συμβούλιο με αναμμένες δάδες να ψηφίσει 2 μέλη της!

Πριν φτάσει, όμως, σε αυτό το κομμάτι, οι παίκτες θα δώσουν μάχη για το κολιέ της ατομικής ασυλίας το οποίο σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr παίρνει ο Ηλίας Μπόγδανος.

Όλοι οι υποψήφιοι του Survivor 27/4

Η πηγή μας, λοιπόν, μας μετέφερε τις πληροφορίες απλά, λιτά και ξεκάθαρα. Πρώτος ο Κώστας Παπαδόπουλος που ψηφίστηκε από όλη την Μπλε ομάδα, δεύτερος ο Τζέιμς που θα τον δώσει ο Παύλος με την ατομική ασυλία, τρίτος ο Τριαντάφυλλος που θα ψηφιστεί από την κάλπη της Κόκκινης (τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα) και τέταρτος υποψήφιος ο Γιώργος Ασημακόπουλος!

Να υπενθυμίσουμε πως την προηγούμενη εβδομάδα που ο Γιώργος Ασημακόπουλος ήρθε πάλι σε κόντρα με τον Τριαντάφυλλο για την παραμονή του στο νησί τα στατιστικά έδειξαν πως ο κόσμος προτιμά τον Γιώργο... Το ντέρμπι θα παιχτεί μετά του ζαχαροπλάστη και του Ντάφυ... Θα καταφέρει ο Τριαντάφυλλος να μείνει για ακόμα μια φορά στον Άγιο Δομίνικο ή μήπως ήρθε ο καιρός να γυρίσει στο σπίτι του;

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils