Survivor 4 spoiler 27/4: Ποιον δίνει ο Παύλος Γαλακτερός - ΌΝΤΩΣ;

Βρε τον Παύλο...

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 4 spoiler 27/4: Ποιον δίνει ο Παύλος Γαλακτερός - ΌΝΤΩΣ;

Ώρα 07:32 και το Youweekly.gr τρέχει με ταχύτητα φωτός γιατί η Τρίτη 27/4 είναι η ημέρα των πολλών αποκαλύψεων και που θα τα μάθετε πρώτοι όλα; Μα φυσικά μόνο εδώ! Αφού σας έχουμε αποκαλύψει ήδη ποια ομάδα κερδίζει στον δεύτερο αγώνα ασυλίας απόψε στο Survivor 4, πάμε να ποιος θα βγει στον τάκο από τους Μπλε, μαζί με τον Κώστα Παπαδόπουλο.

Μετά την χθεσινή τους ήττα, οι Μπλε έπαιξαν για την ατομική ασυλία, με το Νίκο Μπάρτζη λόγω του τραυματισμού του να μένει εκτός και τον Τζέιμς Καφετζή να παλεύει και για τους δυο... Δεν τους αποκάλεσε τυχαία έτσι όπως τους αποκάλεσε ο Γιώργος Ασημακόπουλος...

Η τελευταία τριάδα που κατάφερε να ισορροπήσει στην δοκό ήταν ο Τζέιμς ο Παπαδόπουλος και ο Παύλος Γαλακτερός με τον πρώτο να πέφτει πρώτα, τον ζαχαροπλάστη να ακολουθεί και το κολιέ τελικά να το φοράει ο Παύλος. Στεναχωρήθηκε ο Παπαδόπουλος, πίστευε πως αν δεν πάρει ασυλία το όνομά του θα φιγουράρει πρώτο στις ψήφους, και πολύ σωστά πίστευε.

Ποιον θα δώσει απόψε 27/4 υποψήφιο στο Survivor ο Παύλος Γαλακτερός

Στο αποψινό συμβούλιο, λοιπόν, μπορεί οι Μπλε να πάνε σαν παρατηρητές αφού θα πάρουν την δεύτερη ασυλία αλλά ο Παύλος Γαλακτερός πρέπει να ολοκληρώσει αυτό που ξεκίνησε εχθές, κερδίζοντας την ατομική ασυλία.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr που ξέρετε πως πέφτουν πάντα μέσα, ο 24χρονος Παύλος που έχει καταφέρει να επιβιώσει αρκετό καιρό στο νησί κι έχει δυναμώσει αγωνιστικά θα υποδείξει για δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Τζέιμς Καφετζή!

Survivor 4 spoiler 27/4 ποιον δίνει ο Παύλος Γαλακτερός υποψήφιο

Καλά πήγε αυτό... Ενώ θα υπάρχουν κι άλλοι δυο που θα κάτσουν δίπλα του αλλά από την Κόκκινη ομάδα...

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils