Survivor 4 - Spoiler 3/5: Αυτή η ομάδα κερδίζει ασυλία και έπαθλο

Είναι οριστικό! Αυτό είναι το χρώμα!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - Spoiler 3/5: Αυτή η ομάδα κερδίζει ασυλία και έπαθλο

Η ημέρα του Survivor 4 έφτασε και θα δούμε Κόκκινους και Μπλε πιο ανταγωνιστικούς από ποτέ να αγωνίζονται για την πρώτη ασυλία αλλά και το έπαθλο που θα ανακοινώσει ο Λιανός. Μετά την αποχώρηση του Κώστα Παπαδόπουλου οι παίκτες τα δίνουν όλα για όλα στην πίστα με κύριο στοιχείο το νερό.

Το σημερινό 3/5 επεισόδιο θα είναι άκρως απολαυστικό! Αρχικά θα δούμε τον Ηλία Μπόγδανο να λέει πως αν κερδίσουν και καταφέρουν να μην φύγει κανείς από τους Κόκκινους, θα βγάλει ρούχα και μαγιό και θα πέσει γυμνός στη θάλασσα. Το ίδιο μάλιστα θα κάνει και ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Όταν το ακούσει αυτό ο Τζέιμς, θα του απαντήσει πως αν κερδίσουν οι Μπλε θα φορέσει το μαγιό της Άννας Μαρίας Βέλλη που άφησε στο νησί και θα βουτήξει στη θάλασσα. Άρα όποια ομάδα και να κερδίσει το θέαμα θα είναι μοναδικό.

Κατά τη διάρκεια ωστόσο του αγωνίσματος τα νεύρα θα είναι πολλά και Ηλίας με Κόρο θα ξεφύγουν, καθώς θα τους δούμε να φωνάζουν και να ξεσπούν. Ποια ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει και να πάνε σαν θεατές στο συμβούλιο του νησιού;

Survivor 3 spoiler 3/5

Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε στο Survivor 4

Μπορεί ο Ατζούν λόγω του ότι η εστίαση άνοιξε και τα νούμερα τηλεθέασης όπως είναι λογικό και επόμενο θα πέσουν, κάνει διάφορα κόλπα και βγάζει λανθασμένα spoiler. Ωστόσο, το Youweekly.gr σας έχει το σίγουρο αποτέλεσμα της ομάδας που θα νικήσει!

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες μας, οι Κόκκινοι κερδίζουν, με αποτέλεσμα οι Μπλε να πρέπει να ψηφιστούν μεταξύ τους!

Μείνετε συντονισμένοι γιατί σε λίγο θα σας έχουμε και τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση!

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram