Survivor 4: Αποχώρησε ο Κώστας Παπαδόπουλος

"Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Αποχώρησε ο Κώστας Παπαδόπουλος

Ένα συγκινησιακά φορτισμένο επεισόδιο παρακολουθήσαμε στο σημερινό επεισόδιο του survivor και πλέον ήρθε η ώρα της αποχώρησης!

Κώστας Παπαδόπουλος, Τζέιμς Καφετζής, Γιώργος Ασημακόπουλος και Τριαντάφυλλος ήταν οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση αλλά το κοινό αποφάσισε και ένας από αυτούς έφυγε!

Ο Κώστας Παπαδόπουλος λοιπόν ήταν αυτός που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους και αποχαιρέτησε τον Άγιο Δομίνικο, όπως σας είχαμε ήδη ενημερώσει!

"Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν", ανέφερε αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος!

Αποχώρησε ο Κώστας Παπαδόπουλος

"Κατέρρευσε" ο Σάκης Κατσούλης μετά το τέλος του αγώνα του! Τι συνέβη;

Το σημερινό αγώνισμα του Survivor είναι πάρα πολύ σημαντικό για όλους τους παίκτες, όπως ήδη μας έχουν πει, καθως θέλουν πολύ να ακούσουν τα μηνύματα από τα αγαπημένα τους πρόσωπα!

Στη μάχη λοιπόν για να πάρει τον πόντο ο Σάκης Κατσούλης σκόνταψε στον τελικό στόχο και γύρισε το πόδι του με αποτέλεσμα στο τέλος του αγώνα να "καταρρεύσει"!

Οι συμπαίκτες του μόλις τον είδαν έτρεξαν καταπάνω του για να δουν τι συμβαίνει. Μεταφέρθηκαν όλοι μαζί στον πάγκο με τον Σάκη να βάζει πάγο στο σημείο που χτύπησε και όπως φάνηκε αργότερα δεν ήταν κάτι τόσο σημαντικό καθώς κατάφερε να αγωνιστεί ξανά σήμερα!