Survivor 4 spoiler 28/4: Αυτός φεύγει απόψε! ΤΈΛΟΣ

Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και τον τσακώσανε που λένε

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 4 spoiler 28/4: Αυτός φεύγει απόψε! ΤΈΛΟΣ

Το αποψινό 28/4 επεισόδιο του Survivor 4 προβλέπεται να χτυπήσει κόκκινο! Η αλήθεια είναι πως το χρειάζεται λιγάκι μιας και τα νούμερα τηλεθέασης τον τελευταίο καιρό είναι πεσμένα αλλά... τέλος πάντων! Σήμερα έχουμε επεισόδιο αποχώρησης και σε αυτά συνήθως γίνεται ο κακός χαμός!

Εχθές, δε, στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας η λέξη χαμός ήταν λίγη για να περιγράψει αυτό που έγινε στο συμβούλιο με τον Τζέιμς και το Νίκο Μπάρτζη... Όπως και να έχει όμως το Youweekly.gr έπεσε πάλι μέσα σε όσα σας είπε! Σας είχαμε αποκαλύψει από το πρωί της Δευτέρας πως υποψήφιος θα είναι ο Τριαντάφυλλος και μετά σας δώσαμε και Ασημακόπουλο και Κώστα Παπαδόπουλο και Τζέιμς Καφετζή που βγήκε από τον Παύλο που κέρδισε την ατομική ασυλία. Η αλήθεια είναι πως αγωνιστικά δεν ψήφισε για κανένα λόγο αλλά ξηγήθηκε, είπε γιατί το κάνει πριν καν το κάνει.

Το θέμα μας ωστόσο είναι ένα! Ποιος φεύγει σήμερα; Και που αλλού θα το μάθετε; Στο Youweekly.gr θα μπείτε να διαβάσατε που τα έχει όλα κάθε μέρα πρώτο...

Ποιος αποχωρεί απόψε 28/4 από το Survivor

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Σας έχουμε βάλει και poll στα instastories του Youweekly.gr να ψηφίσετε ποιος θέλετε να παραμείνει αλλά, το αποτέλεσμα δεν θα αλλάξει!

Η απόφαση έχει παρθεί και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr o Κώστας Παπαδόπουλος βρίσκεται ήδη εκτός παραλίας και πολύ σύντομα θα απομακρυνθεί κι από το νησί του Άγιου Δομίνικου για να έρθει Ελλάδα! Είχε βγει προτεινόμενος αρκετές φορές, πόσο πια να τραβήξει αυτό; Εντάξει, Τριαντάφυλλος δεν είναι αλλά... μετά από την σημερινή αποχώρηση φτάνει και η σειρά του...

Survivor 4 spoiler 28/4 Ποιος αποχωρεί απόψε

Πλησιάζει και στο ατομικό το παιχνίδι κι αν μείνει μέχρι τότε μέσα θα τον φάνε λάχανο...

Α! Ξέρω και την ομάδα που κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας απόψε, σας το έχω γράψει εδώ.

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils!