Survivor 4 - Spoiler 3/5: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Να πούμε ότι δεν το περιμέναμε θα ήταν ψέμα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - Spoiler 3/5: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Αγώνισμα για την πρώτη ασυλία θα δούμε σήμερα 3/5 στο Survivor 4 και λόγω του ότι το επεισόδιο της Κυριακής δεν έπαιξε λόγω Πάσχα, θα αγωνιστούν οι δυο ομάδες (Κόκκινη και Μπλε) και για το έπαθλο που λογικά θα είναι φαγητού όπως κάθε φορά.

Όπως λοιπόν νωρίτερα σας αποκάλυψε, η Κόκκινη ομάδα είναι αυτή που θα κερδίσει τον αγώνα. Αυτό σημαίνει πως ο Ηλίας Μπόγδανος όπως υποσχέθηκε στην αρχή του παιχνιδιού, θα βγάλει τα ρούχα του και θα πέσει γυμνός στη θάλασσα, μαζί και με τον Ηλία Ασημακόπουλου και θα... χάσουμε τον Τζέιμς Καφετζή να φοράει το μαγιό της Άννας Μαρίας Βέλλη, το οποίο άφησε στον Άγιο Δομίνικο μετά την αποχώρηση της.

Τζέιμς, Νίκος, Κόρο, Παύλος, Ελένη και Μαριαλένα θα πρέπει να μονομαχήσουν για την ατομική ασυλία. Καφετζής - Μπάρτζης θέλουν απεγνωσμένα να την κερδίσουν, αφού γνωρίζουν πως σίγουρα θα ψηφιστούν από τους συμπαίκτες τους και θα βγουν στον τάκο.

Ο Γιώργος Κόρομι όπως ήδη γνωρίζουμε θα κερδίσει ωστόσο την ατομική ασυλία και θα έχει το πλεονέκτημα να επιλέξει έναν συμπαίκτη του για να είναι υποψήφιος προς αποχώρηση.

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση στο Survivor 4

Σύμφωνα με πληροφορίες του Youweekly.gr, ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση είναι... ποιος άλλος... ο Τζέιμς Καφετζής που η κλίκα της πρώην Κόκκινης ομάδας θέλει να τον διώξει διακαώς από το παιχνίδι.

Survivor 4 Spoiler 3/5 Τζέιμς πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Αυτό είναι το βιογραφικό του Τζέιμς Καφετζή

  • Ο James Καφετζής είναι 24 ετών
  • Το James, είναι η αγγλική εκδοχή του Ιάκωβος
  • Κατοικεί στο νησί της Ρόδου
  • Εργάζεται ως διοργανωτής Boat Party στην οικογενειακή επιχείρηση που ασχολείται με ναυτιλιακά είδη, τουριστικά ιστιοφόρα και διοργανώνει πάρτι σε πλοία
  • Έχει σπουδάσει φαρμακευτική χημεία στην Αγγλία
  • Εργάζεται ως διοργανωτής Boat Party
  • Η οικογένειά του ασχολείται με τα ναυτιλικά
  • Έχει σπουδάσει φαρμακευτική χημεία στην Αγγλία
  • Έχει διασχίσει με ιστιοπλοϊκό τον Ατλαντικό Ωκεανό πατέρα του και τον αδερφό του, τρώγοντας για 20 ημέρες από ένα παξιμάδι την ημέρα