Survivor 4 - Μαριαλένα κατά Τζέιμς: "Τον Νίκο τον χρησιμοποιεί ξεκάθαρα! Μην τον λυπάστε!"

Τα είπε έξω από τα δόντια...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - Μαριαλένα κατά Τζέιμς:

Τα βέλη της προς τον Τζέιμς Καφετζή έριξε στο σημερινό επεισόδιο του Survivor η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, μετά τις αγκαλιές με τον Σάκη!

Η ίδια είπα βαριές κουβέντες για τον συμπαίκτη της και μίλησε συγκεκριμένα για τον τρόπο που μεταχειρίζεται ο Τζέιμς τον Νίκο!

"Τώρα δεν έχει κάνει κάτι τρανταχτό! Έχει κάνει πράγματα στο παρελθόν όμως! Η στρατηγική είναι το μεγαλύτερό του όπλο εδώ! Με ενοχλεί ο τρόπος του, η έπαρση του και αυτό φαινόταν πιο πολύ στις αρχές, τώρα που έχει πάρει κάποια μηνύματα προσπαθεί να είναι πιο μαζεμένος! Αυτό που με ενοχλεί πιο πολύ απ'όλα είναι ότι τον Νίκο τον χρησιμοποιεί ξεκάθαρα! Θεωρώ ότι δεν είναι πραγματικοί φίλοι, από την πλευρά του Νίκου ναι, τον θεωρεί φίλο του ο Νίκος, από την πλευρά του Τζέιμς όμως όχι! Νομίζω ότι τον χρησιμοποιεί για να έχει κι άλλες εβδομάδες στο νησί! Μην τον λυπάστε τον Τζέιμς, είναι η στρατηγική του αυτή για να τον λυπάστε και να τον ψηφίζετε σε μια ψηφοφορία! Αυτός είναι ο Τζέιμς", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Οι δηλώσεις της Μαριαλένας για τον Τζέιμς

Αυτή η ομάδα κερδίζει ασυλία και έπαθλο

Η ημέρα του Survivor 4 έφτασε και θα δούμε Κόκκινους και Μπλε πιο ανταγωνιστικούς από ποτέ να αγωνίζονται για την πρώτη ασυλία αλλά και το έπαθλο που θα ανακοινώσει ο Λιανός. Μετά την αποχώρηση του Κώστα Παπαδόπουλου οι παίκτες τα δίνουν όλα για όλα στην πίστα με κύριο στοιχείο το νερό.

Το σημερινό 3/5 επεισόδιο θα είναι άκρως απολαυστικό! Αρχικά θα δούμε τον Ηλία Μπόγδανο να λέει πως αν κερδίσουν και καταφέρουν να μην φύγει κανείς από τους Κόκκινους, θα βγάλει ρούχα και μαγιό και θα πέσει γυμνός στη θάλασσα. Το ίδιο μάλιστα θα κάνει και ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Όταν το ακούσει αυτό ο Τζέιμς, θα του απαντήσει πως αν κερδίσουν οι Μπλε θα φορέσει το μαγιό της Άννας Μαρίας Βέλλη που άφησε στο νησί και θα βουτήξει στη θάλασσα. Άρα όποια ομάδα και να κερδίσει το θέαμα θα είναι μοναδικό.

Κατά τη διάρκεια ωστόσο του αγωνίσματος τα νεύρα θα είναι πολλά και Ηλίας με Κόρο θα ξεφύγουν, καθώς θα τους δούμε να φωνάζουν και να ξεσπούν. Ποια ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει και να πάνε σαν θεατές στο συμβούλιο του νησιού;