Φαίη Σκορδά: «Έκανα την πρώτη δόση του AstraZeneca»

Οι παρενέργειες και η αποκάλυψη του Λιάγκα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φαίη Σκορδά: «Έκανα την πρώτη δόση του AstraZeneca»

Το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού έκανε η Φαίη Σκορδά χθες Δευτέρα του Πάσχα και ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Σήμερα, ωστόσο, έκανε μερικές αποκαλύψεις.

Η παρουσιάστρια η οποία προγραμμάτισε το ραντεβού της, έκανε την πρώτη δόση με σκοπό να προστατέψει τόσο την ίδια όσο και τους γύρω της. Να σημειώσουμε πως είχε νοσήσει από κορωνοϊό τον περασμένο Μάρτιο.

Φαίη Σκορδά εμβόλιο κορωνοϊού

Η αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά για το εμβόλιο του κορωνοϊού

Σήμερα 4/5 το Πρωινό επέστρεψε μετά τις γιορτές του Πάσχα και η Φαίη Σκορδά θέλησε να αναφερθεί στο εμβόλιο που έκανε, μιλώντας για την εμπειρία της.

Όπως λοιπόν αποκάλυψε η παρουσιάστρια, έκανε το εμβόλιο της AstraZeneca, καθώς είναι 41 χρονών, λέγοντας επίσης ποιες παρενέργειες έχει.

«Με ρωτάνε πάρα πολλοί ποιο εμβόλιο έκανα. Έκανα την πρώτη δόση λόγω ηλικίας, που είμαι 41, έκανα το AstraZeneca. Αυτή την επιλογή είχα και 17 Ιουλίου έχω τη δεύτερη δόση. Απλώς νιώθω πόνο στο μπράτσο» είπε η Φαίη Σκορδά, με τον Γιώργο Λιάγκα στην συνέχεια να αποκαλύπτει πως έκλεισε ραντεβού και θα εμβολιαστεί για τον κορωνοϊό την επόμενη εβδομάδα.

«Από το πρωί έχεις νεύρα εδώ μέσα!»

Ένταση επικράτησε στην 26/3 εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα, με την ίδια να φτάνει στο αμήν μαζί του.

Το πρώην ζευγάρι πολύ συχνά πετάει σπόντες και καρφιά για την μεταξύ τους σχέση και το κοινό τους παρελθόν, με αποτέλεσμα να προκαλείται έντονη αμηχανία.

τα έβαλε η Φαίη Σκορδά με τον Γιώργο Λιάγκα

Μάλιστα, το πρωί της Δευτέρας, ο παρουσιαστής ζήτησε να μην χρησιμοποιούν συνέχεια στην εκπομπή τη λέξη «αποκλειστικά», κάτι που εκνεύρισε την Φαίη.

Η ίδια του έβαλε τις φωνές, λέγοντας του χαρακτηριστικά: «Να σου πω κάτι. Από το πρωί έχεις νεύρα εδώ μέσα. Άντε τώρα, δηλαδή κάθομαι, κάθομαι…» πετώντας το στύλο της στο τραπέζι.

Ωστόσο, ο Γιώργος Λιάγκας δεν της απάντησε και έβαλε τέλος στην συζήτηση αυτή.