Σοφία Καρβέλα: Η εξομολόγηση για τα παιδιά της - «Η μητρότητα είναι υστερική»

«Ουρλιάζω ότι οι οθόνες θα πεταχτούν για πάντα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σοφία Καρβέλα: Η εξομολόγηση για τα παιδιά της - «Η μητρότητα είναι υστερική»

Η Σοφία Καρβέλα έκανε μια εξομολόγηση για την καθημερινότητα με τα παιδιά της στο σπίτι, αποκαλύπτοντας τις εντάσεις που υπάρχουν όταν τους λέει πως έρχεται η ώρα του ύπνου το βράδυ.

Η ίδια μίλησε με χιούμορ για την μητρότητα χαρακτηρίζοντας την "υστερική", περιγράφοντας την ρουτίνα που έχει με τους δυο της γιους.

Η ανάρτηση της Σοφίας Καρβέλα με τα παιδιά της

«Η ρουτίνα του ύπνου μας αποτελείται από να ουρλιάζω ότι οι οθόνες θα πεταχτούν για πάντα - κενές απειλές που έχω κυριαρχήσει, δεν ξέρω για σένα... και έπειτα τα συνηθισμένα πράγματα. Λούτρο. Δόντια. Κατεβάζω και περπατάμε προς την κρεβατοκάμαρα αφού μαγικά κάναμε μια ιστορία παιχνιδιού κάπως χάλια μια τελευταία φορά πριν περάσει.

Κάθε βράδυ, υπάρχει αυτή η στιγμή πριν κοιμηθούν, όπου ο θόρυβος και το εγώ - στα κεφάλια τους και στο δικό μου, έχει ηρεμήσει και γελάμε σαν τρελός για ηλίθια σκατά και υπάρχει καθαρή ευτυχία. Η μητρότητα είναι υστερική. Είμαι πραγματικά μέσα σε αυτό», έγραψε η Σοφία Καρβέλα μετά το δημόσιο παράπονο που έκανε για τον σύζυγό της.

Σοφία Καρβέλα παιδιά σπίτι

«Ήταν απαίσιο, επώδυνο και τρομακτικό»

Ο κορωνοϊός χτύπησε την πόρτα και της Σοφίας Καρβέλα, η οποία εξομολογήθηκε με μια ανάρτηση της πως ακριβώς το βίωσε και το ξεπέρασε.

Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα που ζει πλέον στην Νέα Υόρκη, είναι αρκετά ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πολύ συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες και στιγμές από την καθημερινότητάς της.

Η ίδια μιας και είναι μαμά με δυο παιδιά -που πρόσφατα είχε γενέθλια και ο γιος της- παρόλο που πρόσεχε αρκετά και απέφευγε τον συνωστισμό, τελικά κόλλησε κορωνοϊό, με την Σοφία να εξομολογείται πως ακριβώς βίωσε τις ημέρες απομόνωσης.

«Σας ανέφερα ότι είχα covid19 πριν λίγο καιρό; Και ήταν απαίσιο, επώδυνο και τρομακτικό. Τώρα είμαι καλά και ελπίζω να επιστρέψω στον παλιό γεμάτο ενέργεια εαυτό μου σύντομα.

Καθώς έμεινα κλεισμένη στο διαμέρισμά μου, συνειδητοποίησα πολλά για τον εαυτό μου και τη ζωή. Το πιο σημαντικό που κατάλαβα είναι πόσο μου αρέσει να κοιμάμαι μόνη!

Σοφία Καρβέλα περιγράφει την περιπέτεια της με τον κορωνοϊό