Σοφία Καρβέλα: Το δημόσιο παράπονο για τον σύζυγο της και το σχόλιο της Βίσση

«Ήθελε να με συνοδεύσει στο ραντεβού μου για μανικιούρ/πεντικιούρ και...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σοφία Καρβέλα: Το δημόσιο παράπονο για τον σύζυγο της και το σχόλιο της Βίσση

Η Σοφία Καρβέλα, μπορεί να κρατάει την προσωπική της ζωή εκτός δημοσιότητας, ωστόσο έχουμε δει αρκετές αναρτήσεις στο Instagram με τον σύζυγό της, Θανάση Πανουργιά.

Πρόσφατα, ωστόσο, η λεζάντα στην φωτογραφία που δημοσίευσε μας έκανε να γελάσουμε, καθώς διηγήθηκε μία ιστορία που τους συνέβη. Χαρακτηριστικά εξέφρασε μερικές παράπονα της.

Η ανάρτηση της Σοφίας Καρβέλα για τον σύζυγό της

«Ήθελε να με συνοδεύσει στο ραντεβού μου για μανικιούρ/πεντικιούρ. Είδε μερικές πολύ hot γυναίκες με αξιοζήλευτους γλουτούς στην πορεία. Με έβαλε να του αγοράσω ένα μπολ με acai. Του είπα ότι δε θα του άρεσε. Κατέληξε να τρώει το δικό μου, γιατί τελικά δεν του άρεσε το δικό του.

Ήταν βροντόφωνος και ενοχλητικός στο σαλόνι ομορφιάς, αλλά, επειδή είναι κάπως hot, κανείς δεν παραπονέθηκε. Είπε ότι έφευγε και έφυγε. Ένα σημάδι ανακούφισης, για όλους και εμένα μαζί. 5 λεπτά μετά τον πήρα τηλέφωνο για να του πω ‘γεια’ και να κάνουν ψιλή κουβέντα. Ίδια ιστορία για 16 χρόνια. Η αγάπη είναι περίεργη», έγραψε, μετά την εξομολόγηση της για τον κορωνοϊό.

Σοφία Καρβέλα σύζυγος

Το σχόλιο της Άννας Βίσση κάτω από την φωτογραφία

Μέχρι και η Άννα Βίσση μπήκε στη διαδικασία να αφήσει το σχόλιό της, αφού η ανάρτηση της ήταν χιουμοριστική για το γάμο τους.

«Τι θα έλεγες να σταματήσεις να κριτικάρεις ό,τι έρχεται με φυσικό τρόπο και ισχύει και για τις δύο πλευρές;», έγραψε.

Σοφία Καρβέλα Άννα Βίσση

«Κλείνω 12 χρόνια νηφάλια…»

Σήμερα, η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα, Σοφία, κλείνει 12 χρόνια νηφαλιότητας και με μία μακροσκελή ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μίλησε για τον εθισμό της στο αλκοόλ αλλά και για τις κρίσεις πανικού που αντιμετώπιζε, με τα λόγια της να συγκλονίζουν.

Μετά από δύσκολες στιγμές που πέρασε, η Σοφία Καρβέλα χαμογελάει ξανά και βρίσκεται δίπλα στην οικογένειά της, μετά από ένα γεμάτο καλοκαίρι που πέρασε στην Ελλάδα μαζί με τη μαμά της.

«Σήμερα είναι 12 χρόνια που ζω νηφάλια. Αυτό σημαίνει ότι επιβίωσα στην καραντίνα (με όλα όσα ήρθαν μαζί με αυτή) χωρίς κανένα ποτό, χωρίς να με συλλάβουν για επίθεση και αρχίζοντας μια επιχείρηση. Εάν με το να ξεφεύγεις από την πραγματικότητα σε έχει μπλοκάρει από το να τη ζεις, προτείνω ανεπιφύλακτα να σκεφτείς να σταματήσεις και να μυρίσεις τα λουλούδια και τη βρωμιά που βγάζουν.

Ελπίζω αυτό να βγάζει νόημα… Ευγνώμων για τους ανθρώπους εκεί έξω που μου έδειξαν ότι μπορεί να συμβεί και πολλή αγάπη σε εκείνους που ακόμη αγωνίζονται» έγραψε η Σοφία Καρβέλα.