Σοφία Καρβέλα: Περιγράφει την περιπέτεια της με τον κορωνοϊό - «Ήταν απαίσιο, επώδυνο και τρομακτικό»

«Καθώς έμεινα κλεισμένη στο διαμέρισμά μου, συνειδητοποίησα...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σοφία Καρβέλα: Περιγράφει την περιπέτεια της με τον κορωνοϊό - «Ήταν απαίσιο, επώδυνο και τρομακτικό»

Ο κορωνοϊός χτύπησε την πόρτα και της Σοφίας Καρβέλα, η οποία εξομολογήθηκε με μια ανάρτηση της πως ακριβώς το βίωσε και το ξεπέρασε.

Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα που ζει πλέον στην Νέα Υόρκη, είναι αρκετά ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πολύ συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες και στιγμές από την καθημερινότητάς της.

Η ίδια μιας και είναι μαμά με δυο παιδιά -που πρόσφατα είχε γενέθλια και ο γιος της- παρόλο που πρόσεχε αρκετά και απέφευγε τον συνωστισμό, τελικά κόλλησε κορωνοϊό, με την Σοφία να εξομολογείται πως ακριβώς βίωσε τις ημέρες απομόνωσης.

Η ανάρτηση της Σοφίας Καρβέλα

«Σας ανέφερα ότι είχα covid19 πριν λίγο καιρό; Και ήταν απαίσιο, επώδυνο και τρομακτικό. Τώρα είμαι καλά και ελπίζω να επιστρέψω στον παλιό γεμάτο ενέργεια εαυτό μου σύντομα.

Καθώς έμεινα κλεισμένη στο διαμέρισμά μου, συνειδητοποίησα πολλά για τον εαυτό μου και τη ζωή. Το πιο σημαντικό που κατάλαβα είναι πόσο μου αρέσει να κοιμάμαι μόνη!

Σοφία Καρβέλα περιγράφει την περιπέτεια της με τον κορωνοϊό

Συγκλονίζει η Σοφία Καρβέλα - «Κλείνω 12 χρόνια νηφάλια…»

Σήμερα, η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα, Σοφία, κλείνει 12 χρόνια νηφαλιότητας και με μία μακροσκελή ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μίλησε για τον εθισμό της στο αλκοόλ αλλά και για τις κρίσεις πανικού που αντιμετώπιζε, με τα λόγια της να συγκλονίζουν.

Μετά από δύσκολες στιγμές που πέρασε, η Σοφία Καρβέλα χαμογελάει ξανά και βρίσκεται δίπλα στην οικογένειά της, μετά από ένα γεμάτο καλοκαίρι που πέρασε στην Ελλάδα μαζί με τη μαμά της.

«Σήμερα είναι 12 χρόνια που ζω νηφάλια. Αυτό σημαίνει ότι επιβίωσα στην καραντίνα (με όλα όσα ήρθαν μαζί με αυτή) χωρίς κανένα ποτό, χωρίς να με συλλάβουν για επίθεση και αρχίζοντας μια επιχείρηση. Εάν με το να ξεφεύγεις από την πραγματικότητα σε έχει μπλοκάρει από το να τη ζεις, προτείνω ανεπιφύλακτα να σκεφτείς να σταματήσεις και να μυρίσεις τα λουλούδια και τη βρωμιά που βγάζουν.

Ελπίζω αυτό να βγάζει νόημα… Ευγνώμων για τους ανθρώπους εκεί έξω που μου έδειξαν ότι μπορεί να συμβεί και πολλή αγάπη σε εκείνους που ακόμη αγωνίζονται» έγραψε η Σοφία Καρβέλα.