Κέιτ Μίντλετον - Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ετοιμάζουν την απάντησή τους σε Χάρι και Μέγκαν

Και μάλιστα με τις ευλογίες της Βασίλισσας

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κέιτ Μίντλετον - Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ετοιμάζουν την απάντησή τους σε Χάρι και Μέγκαν

Λίγος καιρός έχει περάσει από την επίμαχη συνέντευξη που έδωσε η Μέγκαν Μαρλκ μαζί με τον Χάρι και ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ μαζί με την αγαπημένη του, Κέιτ Μίντλετον, έχουν ήδη ετοιμάσει την απάντησή τους στις κατηγορίες που δέχθηκαν.

Μεταξύ άλλων η Μέγκαν είχε αποκαλύψει πως οι σχέσεις της με την Κέιτ δεν ήταν καλές και ότι οι εικόνες που τις έδειχναν να μιλούν αγαπημένες δεν ήταν αληθινές. Παράλληλα είπε πως τη μέρα του γάμου της, την είχε κάνει να κλάψει.

Ο Χάρι από τη μεριά του είπε πως ο αδερφός του και ο πατέρας του είναι παγιδευμένοι στο σύστημα, αν και η πρόσφατη επίσκεψή του στην Αγγλία για την κηδεία του Φίλιππου, βοήθησε κάπως στην αποκατάσταση των σχέσεών τους.

Η απάντηση της Κέιτ Μίντλετον και του Ουίλιαμ στον Χάρι και τη Μέγκαν

Το ζευγάρι ετοιμάζει μια σειρά έργων πολυμέσων που θα τους δουν να μπαίνουν στον κόσμο των podcast και άλλων μορφών μετάδοσης.

Αυτό θα τους δώσει τη δυνατότητα να μιλήσουν για τα αγαπημένα τους φιλανθρωπικά ιδρύματα και να συζητήσουν θέματα που είναι σημαντικά για αυτούς.

Μάλιστα, το πριγκιπικό ζεύγος δηλώνει πρόθυμο να διευκρινίσει τη θέση του σε προσωπικά θέματα, συμπεριλαμβανομένης της διαμάχης του με τον Χάρι και τη Μέγκαν και όλα αυτά με τις ευλογίες της Ελισάβετ.

Κέιτ Μίντλετον - Πρίγκιπας Ουίλιαμ

Η Πριγκίπισσα Άννα έκανε το σχόλιο για τον γιο της Μέγκαν Μαρκλ και του Χάρι

Από τη μέρα που προβλήθηκε η συνέντευξη του Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, όλος ο πλανήτης προσπαθεί διακαώς να μάθει ποιο πρόσωπο της βασιλικής οικογένειας εξέφρασε την ανησυχία του για το χρώμα που θα είχε το παιδί τους.

Η αποκάλυψη ήρθε από την βασιλική βιογράφο, Lady Colin Campbell η οποία στο παρελθόν υπήρξε παντρεμένη με τον Λόρδο Colin Ivar Campbell, και έχει ουκ ολίγες διασυνδέσεις στην βασιλική οικογένεια. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες που συνέλεξε μέσα από το παλάτι, το συγκεκριμένο σχόλιο για το χρώμα του Άρτσι έγινε από την κόρη της Βασίλισσα Ελισάβετ, την Πριγκίπισσα Άννα.

Πριγκίπισσα Άννα Μέγκαν Χάρι

Η Άννα στα νιάτα της είχε εμπλακεί σε ένα αρκετά μεγάλο σκάνδαλο αφού διατηρούσε σχέση με τον σύζυγο της Καμίλα, της τωρινής συζύγου του αδερφού της, Καρόλου.

«Δεν υπήρχαν ανησυχίες για το χρώμα της Meghan Markle, η Πριγκίπισσα Άννα δικαίως ανησυχούσε ότι αν ο γάμος προχωρούσε και υπήρχαν παιδιά θα υπήρχαν τεράστια προβλήματα, όχι λόγω του χρώματος της Meghan, αλλά λόγω της αδυναμίας και της έλλειψης θέλησης από την πλευρά της Meghan να εκτιμήσει τις πολιτισμικές διαφορές και να δείξει σεβασμό για τον θεσμό και την οικογένεια της οποίας έγινε μέλος», δήλωσε η Lady Colin Campbell.