Μαρία Μενούνος: Οι συγκινητικές αναρτήσεις για τον θάνατο της μητέρας της

«Ράγισε καρδιές» με το μήνυμά της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μαρία Μενούνος: Οι συγκινητικές αναρτήσεις για τον θάνατο της μητέρας της

Πολύ δύσκολες ώρες περνάει η Μαρία Μενούνος, η οποία πριν από μερικές μέρες έχασε τη μητέρα της. Η ίδια, θέλησε να την αποχαιρετήσει με έναν πολύ συγκινητικό τρόπο με μερικές αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η παρουσιάστρια ανακοίνωσε τα δυσάρεστα νέα, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της μητέρας, αποκαλύπτοντας πως αγαπημένη της μητέρα δεν κατάφερε να βγει νικήτρια από την μάχη που έδινε με τον καρκίνο.

Αυτή τη φορά θυμήθηκε μερικές ευχάριστες στιγμές που πέρασε στο πλευρό της μητέρας της και πάνω στην ανάρτησή της έγραψε πόσο πολύ της λείπει.

Οι αναρτήσεις της Μαρίας Μενούνος για τον θάνατο της μητέρας της

Μαρία Μενούνος μαμά
Μαρία Μενούνος ανάρτηση

Λίγα λόγια για την Μαρία Μενούνος

H Μαρία Μενούνος (Maria Menounos, 8 Ιουνίου 1978) είναι Ελληνο/Αμερικανίδα δημοσιογράφος και ηθοποιός, ελληνικής καταγωγής.

Το 2004 το περιοδικό People την συμπεριέλαβε στη λίστα του ως μία απο τους 50 πιο όμορφους ανθρώπους. Εργάζεται ως δημοσιογράφος στο κανάλι NBC στις εκπομπές Today Show και Access Hollywood. 'Εχει παίξει σε ταινίες όπως το Fantastic Four (2005) και Kickin It Old Skool (2007). Επίσης το 2005 χάρισε την φωνή της στον χαρακτήρα Eva Adara στο video game James Bond 007: From Russia with love.

Το 2006, μαζί με τον τραγουδιστή Σάκη Ρουβά παρουσίασε τον 51ο Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το 2006.

Γεννήθηκε στο Μέντφορντ της Μασσαχουσέτης από Έλληνες γονείς, τους Κώστα και Λίτσα Μενούνος, με καταγωγή από τον Άκοβο Αρκαδίας. Έχει έναν μικρότερο αδελφό, τον Πίτερ και φοίτησε στο Medford High School.

Το 1995, ξεκίνησε να παίρνει μέρος σε διαγωνισμούς ομορφιάς και το 1996 αναδείχθηκε Miss Massachusetts Teen USA. Επίσης συμμετείχε στο διαγωνισμό Miss Teen USA όπου έφτασε στις 15 καλύτερες. Το 2000, συμμετείχε στο διαγωνισμό για την ανάδειξη της Miss Massachusetts USA όπου βγήκε δεύτερη ενώ την ίδια χρονιά, ολοκλήρωσε και τις σπουδές δημοσιογραφίας στο Emerson College της Βοστώνης.