Γιώργος Καραϊβάζ: «Ράγισε καρδιές» το μήνυμα της αδερφής του για την ονομαστική του εορτή

«Μέχρι να πεθάνω και να έρθω κοντά σου θα φωνάζω “δολοφόνοι γιατί μου φάγατε το αδερφάκι μου”»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γιώργος Καραϊβάζ: «Ράγισε καρδιές» το μήνυμα της αδερφής του για την ονομαστική του εορτή

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Λίτσα Καραϊβάζ, αδερφή του αδικοχαμένου δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, έκανε μία πολύ συγκινητική ανάρτηση για την ονομαστική του εορτή «ραγίζοντας» τις καρδιές των διαδικτυακών της φίλων.

Την ώρα που οι συγχωριανοί του δημοσιογράφου εγκαινίασαν ένα εκκλησάκι στη μνήμη του, η αδερφή του προσπάθησε να εκφράσει μέσα σε λίγες γραμμές τον πόνο που νιώθει που δεν μπορεί να μιλήσει στον αδερφό της σε μία τέτοια μέρα.

Η ανάρτηση της αδερφής του Γιώργου Καραϊβάζ

«Ψυχούλα μου αδερφούλη μου, σήμερα είναι η μέρα σου αγάπη μου γλυκιά, σήμερα γιορτάζεις ψυχή μου. Κάθε χρόνο σε έπαιρνα τηλέφωνο. Φέτος που να πάρω καρδιά μου πες μου.

Που να ξέρεις ότι πονάω, πονάω αγόρι μου δεν μπορώ να το πιστέψω ότι σου φέρθηκαν με αυτό τον τρόπο οι αδίστακτοι εκτελεστές δολοφόνοι και μέχρι να πεθάνω και να έρθω κοντά σου θα φωνάζω “δολοφόνοι γιατί μου φάγατε το αδερφάκι μου”. Χρόνια σου πολλά χαρά μου, ψυχή μου σε αγαπώ και μου λείπεις» έγραψε στην ανάρτησή της η Λίτσα Καραϊβάζ.

Γιώργος Καραϊβάζ ανάρτηση

Η ΕΛΑΣ εξετάζει τέσσερα συμβόλαια θανάτου

Η ΕΛΑΣ, στο πλαίσιο των ερευνών για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, εξετάζουν τέσσερα συμβόλαια θανάτου, από το 2018 έως το 2020, καθώς έχουν και την λίστα με τους πιθανούς εκτελεστές του.

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ ξεσκονίζουν εκ νέου ανεξιχνίαστα συμβόλαια θανάτου, αναζητώντας όχι μόνο τους φυσικούς αλλά και τους ηθικούς αυτουργούς της εκτέλεσης του δημοσιογράφου στον Άλιμο.

Πρόκειται για τέσσερα συμβόλαια θανάτου που εκτελέστηκαν από το 2018 μέχρι το 2020. Αυτό που ψάχνουν οι αστυνομικοί είναι ο «κοινός παρονομαστής» των υποθέσεων αυτών ελπίζοντας ότι θα αυτό θα μπορέσει να τους οδηγήσει στην εξιχνίαση του εγκλήματος.

Γιώργος Καραϊβάζ εξετάζει τέσσερα συμβόλαια θανάτου

  • Τις εκτελέσεις ενός 38χρονου και ενός 56χρονου τον Δεκέμβριο του 2020,
  • Την εκτέλεση ενός 50χρονου τον Νοέμβριο του 2019 και
  • Την εκτέλεση ενός 45χρονου τον Ιούνιο του 2018.

Σύμφωνα με την ίδια «ανάγνωση» όλοι τους έφεραν τραύματα από πολλές σφαίρες, όπως συνέβη και με τον Γιώργο Καραϊβάζ.

Οι αρχές έχουν ήδη καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι δυο εκτελεστές έχουν σκοτώσει ξανά στο παρελθόν παίρνοντας εντολή από τον ίδιο άνθρωπο που ήθελε νεκρό τον Γιώργο Καραϊβάζ.