Έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού η Τέτα Καμπουρέλη

Η ανάρτηση και το μήνυμα που έστειλε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού η Τέτα Καμπουρέλη

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Τέτα Καμπουρέλη ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς της φίλου πως έκανε με τη σειρά της την πρώτη δόση για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Η γνωστή αισθητικός προστέθηκε στη λίστα των celebrities που έχουν κάνει το εμβόλιο για την καταπολέμηση του επικίνδυνου ιού. Λίγο μετά τις εξελίξεις με τον σύζυγό της, αλλά και με την κόντρα που δημιουργήθηκε με τον Νίκο Κοκλώνη, η Τέτα Καμπουρέλη έχει επιστρέψει πλήρως στην καθημερινότητά της.

«Δεν έχουμε δει την δικογραφία. Προσπαθώ να ηρεμήσω τα παιδιά μου και τον εαυτό μου και να διαχειριστώ την κατάσταση. Είναι πολύ δύσκολο αυτό που βιώνουμε με την οικογένειά μου. Έχω τρία παιδιά και τρία εγγόνια», είχε δηλώσει η Τέτα Καμπουρέλη στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, "Live News".

Η ίδια στην ανάρτηση που έκανε αρκέστηκε στο να γράψει για την πρώτη δόση ενώ δεν έκανε κανένα άλλο σχόλιο.

Η ανάρτηση της Τέτας Καμπουρέλη για το εμβόλιο κορωνοϊού

«Η πρώτη δόση εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού έγινε», έγραψε χαρακτηριστικά η Τέτα Καμπουρέλη.

Στο σκοπευτήριο μετά τις εξελίξεις με την υπόθεση του ριφιφί στο Ψυχικό

Στο σκοπευτήριο εντοπίστηκε η Τέτα Καμπουρέλη μερικές εβδομάδες μετά την υπόθεση του ριφιφί στο Ψυχικό, με τον 58χρονο σύζυγο της να έχει κριθεί προσωρινά κρατούμενος.

Η γνωστή αισθητικός παρά τις όλες κρίσιμες εξελίξεις, ιδίως με αυτές που αφορούν την μήνυση στον Νίκο Κοκλώνη, συνεχίζει την καθημερινότητα της. Πηγαίνει κανονικά στη δουλειά της και μένει πιστή στις συνήθειες της, προκειμένου να μείνει δυνατή για τα παιδιά και τα εγγόνια της.

Ο φακός της OnTime την απαθανάτισε στην προπόνησή της στο σκοπευτήριο, μια συνήθεια την οποία απέκτησε πριν από μερικά χρόνια και φαίνεται να αποτελεί πλέον κομμάτι της καθημερινότητας της.

Τέτα Καμπουρέλη στο σκοπευτήριο μετά τις εξελίξεις

Τέτα Καμπουρέλη στο σκοπευτήριο μετά τις εξελίξεις με την υπόθεση του ριφιφί στο Ψυχικό