Νοσηλεύτηκε στα κρυφά η Μέγκαν Μαρκλ

Τι συμβαίνει με την εγκυμοσύνη της;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Νοσηλεύτηκε στα κρυφά η Μέγκαν Μαρκλ

Φουντώνουν καθημερινά οι φήμες που θέλουν την Μέγκαν Μαρκλ να αντιμετωπίζει προβλήματα με την εγκυμοσύνη της. Μάλιστα, ξένα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για κρυφή νοσηλεία της πρώην Δούκισσας του Σάσεξ σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο λόγος για τον οποίο ο Χάρι δεν παρευρέθηκε στα 95α γενέθλια της Ελισάβετ είναι γιατί έπρεπε να βρίσκεται στο πλευρό της συζύγου του.

Η Μέγκαν δεν επισκέφθηκε την Αγγλία μαζί με τον Χάρι για την κηδεία του Φίλιππου λόγω της εγκυμοσύνης της, γεγονός που έκανε ακόμα πιο έντονες τις φήμες.

Παράλληλα, λένε ότι η Μέγκαν Μαρκλ κατά πάσα πιθανότητα θα φέρει στη ζωή το δεύτερο παιδάκι τους πολύ νωρίτερα από τον Ιούνιο που ήταν η αρχική εκτίμηση, ενώ υπάρχουν και μερικές ακραίες φήμες που λένε πως η Μέγκαν έχει ήδη φέρει στον κόσμο το παιδί της, πράγμα σχεδόν απίθανο αφού εθεάθη με φουσκωμένη κοιλιά πρόσφατα.

Μέγκαν Μαρκλ εγκυμοσύνη

Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ: Θα γίνει για τρίτη φορά ταινία η ζωή τους

Η τρίτη κατά σειρά ταινία για την ζωή του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ ετοιμάζεται να γίνει, με αφορμή την απόφασή τους να αφήσουν τα πριγκιπικά τους καθήκοντα και να κάνουν μία νέα αρχή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η ταινία θα έχει τίτλο “Harry & Meghan: Escaping the Palace” και θα ερμηνεύσει τους λόγους για τους οποίους το ζευγάρι αποφάσισε να φύγει από τη βασιλική οικογένεια.

Τα γυρίσματα της ταινίας θα αρχίσουν σε λίγο καιρό και πρόκειται να προβληθεί τον επόμενο χειμώνα, ολοκληρώνοντας την τριλογία που ξεκίνησε το 2018.

Να θυμίσουμε ότι η πρώτη ταινία είχε τίτλο “Harry & Meghan: A Royal Romance” και περιέγραφε την ερωτική ιστορία του ζευγαριού ενώ η δεύτερη ονομάστηκε “Harry & Meghan: Becoming Royal” και περιέγραφε τις δυσκολίες που βίωσε το πριγκιπικό ζεύγος κατά το πρώτο διάσημα του γάμου του.

Μέχρι στιγμής, ωστόσο, δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα το καστ της ταινίας.

Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ θα γίνει για τρίτη φορά ταινία η ζωή τους