Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Νίκη Λυμπεράκη: Έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού

«Πρώτη φορά στη ζωή μου χαίρομαι τόσο»

Νίκη Λυμπεράκη: Έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού
News 05.05.2021 08:06
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Όλο και περισσότεροι συμπολίτες μας έχουν εμβολιαστεί κατά του κορωνοιού, με την Νίκη Λυμπεράκη να είναι μια από αυτούς.

Η ίδια είχε την δυνανότητα να εμβολιαστεί μιας έχει ανοίξει πλέον η πλατφόρμα για τις ηλικιακές ομάδες 30-39 και 40-44. Έτσι, το μεσημέρι της Τρίτης, η Νίκη Λυμπεράκη επισκέφθηκε στο εμβολιαστικό κέντρο, έκανε το εμβόλιο και μοιράστηκε το ευτυχές αυτό γεγονός με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram.

«Μου βάζει το τσιρότο, πατάει στο tablet το click που ενημερώνει το σύστημα για τον ακριβή αριθμό εμβολιασμών και πρώτη φορά στη ζωή μου χαίρομαι τόσο που έγινα στατιστική», έγραψε χαρακτηριστικά η Νίκη Λυμπεράκη.

Νίκη Λυμπεράκη Έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού

Λίγα λόγια για την Νίκη Λυμπεράκη

Από το 2002, ξεκίνησε την επαγγελματική της ενασχόληση με τη δημοσιογραφία και έως σήμερα έχει εργαστεί σε σειρά τηλεοπτικών μέσων, με έμφαση στο εξωτερικό δελτίο και στην παρουσίαση εκπομπών και δελτίων ειδήσεων. Εργάστηκε στο Alter Channel (από το 2005), στο Kontra Channel, στο SBC, ενώ στον ΣΚΑΪ ξεκίνησε να εργάζεται τον Δεκέμβριο του 2014, όπου παρουσίαζε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων τα Σαββατοκύριακα.

To 2016, για μικρό χρονικό διάστημα συμπαρουσίαζε μαζί με το Kωνσταντίνο Ζούλα την εκπομπή "Η Ελλάδα στον καθρέφτη". Από τις αρχές του 2017 ανέλαβε την παρουσίαση του Κεντρικού Ραδιοφωνικού Μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ 100.3, ενώ από τον Φεβρουάριο έως τον Μάϊο του 2019 παρουσίαζε την εκπομπή "Ρουά Ματ".

Από τις αρχές Σεπτεμβρίου του 2019 ανέλαβε την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Open, και από τον Aπρίλιο του 2020 ξεκίνησε να παρουσιάζει έκτακτα την εκπομπή iNFO-19 για περιορισμένο χρονικό διάστημα λόγω επικαιρότητας συσχετιζόμενης με το ξέσπασμα της πανδημίας του κορωνοϊού.

Τον Ιανουάριου του 2020 παρέλαβε το δημοσιογραφικό βραβείο Μπότση[9] για την αντικειμενική, δεοντολογικά ορθή και με πληρότητα παρουσίαση του κεντρικού δελτίου του τηλεοπτικού σταθμού Open TV.

Μιλάει αγγλικά, ιταλικά, ισπανικά και γερμανικά.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Νίκη Λυμπεράκη: Συγκλονίζει η ιστορία για την περιπέτεια που έζησε...

Χειρουργείο για τη Νίκη Λυμπεράκη

Share