Ναταλία Γερμανού: «Πάγωσε» στον αέρα του Πρωινού όταν έμαθε για την αποχώρηση του Κρατερού Κατσούλη από τους Κούκου

Η κάμερα έπιασε την αντίδρασή της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ναταλία Γερμανού: «Πάγωσε» στον αέρα του Πρωινού όταν έμαθε για την αποχώρηση του Κρατερού Κατσούλη από τους Κούκου

Καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό βρισκόταν η Ναταλία Γερμανού, όταν έμαθε τα νέα για την αποχώρηση του Κρατερού Κατσούλη από την εκπομπή Στην Φωλιά των ΚουΚου, με την παρουσιάστρια να ξαφνιάζεται στο άκουσμά της.

Η Φαίη Σκορδά σηκώθηκε από τη θέση της και είπε στον αέρα της εκπομπής: «Να πούμε, επειδή το οφείλουμε τηλεοπτικά, σήμερα η Κατερίνα Καραβάτου στο Star μαζί με τον Κρατερό Κατσούλη, είχαν μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή. Ανακοίνωσαν το τηλεοπτικό τους διαζύγιο. Σταματάει ο Κρατερός για τις ανάγκες κάποιων γυρισμάτων. Θα συνεχίσει η Κατερίνα. Αξιοπρεπέστατοι συνάδελφοι και οι δυο. Να τους ευχηθούμε καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξουν να κάνουν».

H αντίδραση της Ναταλίας Γερμανού για την αποχώρηση του Κρατερού Κατσούλη από τους ΚουΚου

Η παρουσιάστρια καθόταν στον καναπέ και άκουγε όσα είχε να πει η Φαίη Σκορδά. Όταν έμαθε την είδηση σοκαρίστηκε και είπε πως δεν το γνώριζε πως ο Κρατερός είχε πάρει αυτή την απόφαση.

Τα λόγια του Κρατερού Κατσούλη

«Ήθελα να ετοιμάσω κάτι, 2-3 μέρες το σκεφτόμουν, αλλά δεν μπορούσα. Παρότι εμείς οι ηθοποιοί οφείλουμε να διαχειριζόμαστε τα συναισθήματα που νιώθουμε, αυτό από μόνο του είναι δύσκολο. Θα το πω πολύ απλά. Σήμερα για μένα είναι η τελευταία μέρα Στην φωλιά των Κου Κου. Φεύγω από την εκπομπή, φεύγω από το Πρωινό, από την καθημερινή παρουσίαση.

Κλείνει ένας μεγάλος κύκλος που έχει ξεκινήσει πριν από 7 χρόνια, κλείνει με πολλή χαρά, αγάπη, συγκίνηση, τρυφερότητα, γιατί ήταν δική μου επιθυμία, πολύ μεγάλη, που σεβάστηκε το Star. Ήταν επιθυμία του καναλιού και δική μου να ειπωθεί πρώτα από εμένα. Ο κύριος λόγος που φεύγω τώρα και όχι στο τέλος της σεζόν είναι διότι υπάρχει μια ταινία, η Σμύρνη μου αγαπημένη.

Είναι πρωταγωνιστικός ρόλος και οι ανάγκες γυρισμάτων είναι τέτοιες που θα ήταν αδύνατο να πραγματοποιήσω, εάν το Star δεν μου επέτρεπε να αποχωρήσω. Πραγματικά δεν γινόταν να συνεχίσω άλλο, δεν μπορούσαν να συνδυαστούν και τα δύο. Θέλω να ευχαριστήσω το Star, γιατί από το 2017 που ήρθαμε, έχουν γίνει πολλά. Εμένα με στήριξαν πάρα πολύ και σε προσωπικά θέματα, όπως ήταν η υγεία μου» είπε, μεταξύ άλλων, ο Κρατερός Κατσούλης.