Τρίτη, 17 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Κατερίνα Καινούργιου: Το σχόλιό της για την αποχώρηση του Κρατερού Κατσούλη από τους ΚουΚου

«Η συγκεκριμένη περίοδος δεν ήταν τυχαία»

Κατερίνα Καινούργιου: Το σχόλιό της για την αποχώρηση του Κρατερού Κατσούλη από τους ΚουΚου
News 05.05.2021 14:59
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Σαν «βόμβα» έσκασε στο τηλεοπτικό προσκήνιο η είδηση πως ο Κρατερός Κατσούλης αποχωρεί οριστικά από την εκπομπή Στην Φωλιά των ΚουΚου και έτσι με τη σειρά της, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να κάνει το δικό της σχόλιο μέσα από την εκπομπή της.

Μετά τα σχόλια της Φαίης Σκορδά και της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, σειρά είχε η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία μάλιστα αναφέρθηκε και στο τηλεοπτικό μέλλον της Κατερίνας Καραβάτου.

Το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου για τον Κρατερό Κατσούλη

«Ουσιαστικά αποχωρεί επαγγελματικά. Η συγκεκριμένη περίοδος δεν ήταν τυχαία. Ο Κρατερός ήταν πολύ ξεκάθαρος, εμένα δε μου φάνηκε κάτι περίεργο. Τώρα, η Κατερίνα είναι πιο ευαίσθητη. Είναι ένας μήνας ακόμα για να τελειώσουμε, δεν ξέρω πώς πάνε τα γυρίσματα… Δεν γνωρίζω τι γίνεται με τα συμβόλαια. Θα συνεχίσει του χρόνου στο Star; Αν συνεχίσει, θα είναι μόνη της χωρίς τον Κρατερό», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της.

Τα λόγια του Κρατερού Κατσούλη

«Ήθελα να ετοιμάσω κάτι, 2-3 μέρες το σκεφτόμουν, αλλά δεν μπορούσα. Παρότι εμείς οι ηθοποιοί οφείλουμε να διαχειριζόμαστε τα συναισθήματα που νιώθουμε, αυτό από μόνο του είναι δύσκολο. Θα το πω πολύ απλά. Σήμερα για μένα είναι η τελευταία μέρα Στην φωλιά των Κου Κου. Φεύγω από την εκπομπή, φεύγω από το Πρωινό, από την καθημερινή παρουσίαση.

Κλείνει ένας μεγάλος κύκλος που έχει ξεκινήσει πριν από 7 χρόνια, κλείνει με πολλή χαρά, αγάπη, συγκίνηση, τρυφερότητα, γιατί ήταν δική μου επιθυμία, πολύ μεγάλη, που σεβάστηκε το Star. Ήταν επιθυμία του καναλιού και δική μου να ειπωθεί πρώτα από εμένα. Ο κύριος λόγος που φεύγω τώρα και όχι στο τέλος της σεζόν είναι διότι υπάρχει μια ταινία, η Σμύρνη μου αγαπημένη.

Είναι πρωταγωνιστικός ρόλος και οι ανάγκες γυρισμάτων είναι τέτοιες που θα ήταν αδύνατο να πραγματοποιήσω, εάν το Star δεν μου επέτρεπε να αποχωρήσω. Πραγματικά δεν γινόταν να συνεχίσω άλλο, δεν μπορούσαν να συνδυαστούν και τα δύο. Θέλω να ευχαριστήσω το Star, γιατί από το 2017 που ήρθαμε, έχουν γίνει πολλά. Εμένα με στήριξαν πάρα πολύ και σε προσωπικά θέματα, όπως ήταν η υγεία μου» είπε, μεταξύ άλλων, ο Κρατερός Κατσούλης.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Λύγισε» η Κατερίνα Καραβάτου για τον θάνατου του Νίκου Ζαχαριάδη - «Με έχει στηρίξει τόσο πολύ»

Ναταλία Γερμανού: «Πάγωσε» στον αέρα του Πρωινού όταν έμαθε για την αποχώρηση του Κρατερού Κατσούλη από τους Κούκου

Share