Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Γιάννης Ζουγανέλης: «Θέλω σαν τρελός να γίνω παππούς»

Οι συγκινητικές δηλώσεις του για την κόρη του

Γιάννης Ζουγανέλης: «Θέλω σαν τρελός να γίνω παππούς»
News 05.05.2021 17:25
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Το μεσημέρι της Τετάρτης, ο Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε στην εκπομπή Pop Up και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον γάμο της κόρης του, Ελεονώρας, αποκαλύπτοντας πως περιμένει πώς και πώς να γίνει παππούς για πρώτη φορά.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης ήταν εμφανώς συγκινημένος με τον γάμο της κόρης του και στις δηλώσεις του, εξήγησε πόσο πολύ θα ήθελε να βάλει ένα εγγονάκι στη ζωή του.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Ζουγανέλη

«Με τον κολλητό μου μάς ξεγένησσε ο ίδιος γιατρός και συγκινούμαι που το λέω, ο Γρηγόρης Λαμπράκης. Λες και η ζωή δεολογικά σε «πάει» από τη μέρα που γεννιέσαι. Εμένα η ζωή με πήγε σε αυτή την ιδεολογία. Να υπερασπίζομαι το άδικο, να μη βολεύομαι με τους συντηριτικούς.

Με την σύζυγο μου, Ισιδώρα δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Χτίστηκε. Την αγάπησα για τον τρόπο που συμπεριφερόταν στη σκηνή. Καλλιτεχνικά την ερωτεύτηκα. Μπήκαμε σε μια τέτοια διάσταση, αποδεχθήκαμε ο ένας τον άλλον, σεβάστηκε ο ένας τον άλλον.

Θέλω σαν τρελός να γίνω παππούς! Άλλωστε, εντάξει, νομίζω ότι έχω αργήσει κιόλας. Το εύχομαι για την κόρη μου, να το κάνει», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Ζουγανέλης.

«Με εξοργίζει η ψευτομαγκιά, η αγένεια, ο τσαμπουκάς και κάθε είδους εξουσία»

Ο Γιάννης Ζουγανέλης απάντησε στο λεύκωμα του Λοιπόν για θέματα αναφορικά με την καθημερινότητά του αλλά και για το πως λειτουργεί σε άσχημες συμπεριφορές ενώ ξέσπασε για την πανδημία του κορωνοϊού.

Τι μπορεί να σε βγάλει εκτός εαυτού;

Η κοινωνία και ο τρόπος με τον οποίο σκέφτεται. Γίνεται λόγος για την ισότητα των δύο φύλων. Παραμένουν οι κουβέντες του στυλ «παντελονάτα», «να φέρεστε σαν άντρας».

Αυτά δεν μου αρέσουν, όταν τα λένε γυναίκες. Με εξοργίζει η ψευτομαγκιά, η αγένεια, ο τσαμπουκάς και κάθε είδους εξουσία.

Ποιο χαρακτηριστικό αποδοκιμάζεις περισσότερο στους άλλους;

Το προσωπείο που φορούν ορισμένοι άνθρωποι, ώστε να γίνουν προσαρμοστικοί.

undefined

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γιάννης Ζουγανέλης: «Και εγώ έχω ένα τέρας μέσα μου! Πως είναι δυνατόν να με ανέχονται;»

Αγανακτισμένος ο Γιάννης Ζουγανέλης - «Μας σνομπάρισαν.. μας άφησαν έρμαια»

Share