Άγριες Μέλισσες: Έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού η Μαρία Αντουλινάκη

Ξεμπέρδεψε με την πρώτη δόση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού η Μαρία Αντουλινάκη

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Μαρία Αντουλινάκη, η «Αγορίτσα» από την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες, ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς της φίλους πως έκανε την πρώτη δόση για το εμβόλιο του κορωνοϊού.

Η αγαπημένη ηθοποιός προστέθηκε στη λίστα των celebrities που έχουν εμβολιαστεί κατά του επικίνδυνου ιού και μάλιστα, η Μαρία Αντουλινάκη έκανε την πρώτη δόση στο Μέγα Εμβολιαστικό κέντρο «Προμηθέας».

Η ανάρτηση της Μαρίας Αντουλινάκη για το εμβόλιο του κορωνοϊού

Μαρία Αντουλινάκη εμβόλιο

Έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού ο Νίκος Ευαγγελάτος

Το πρωί της Τετάρτης, ο Νίκος Ευαγγελάτος έκανε το εμβόλιο του κορωνοϊού, όπως και η Νίκη Λυμπεράκη, και συγκεκριμένα της Johnson & Johnson στο Αττικό Νοσοκομείο.

Η κάμερα του T-live και ο Μάνος Μπανασάκης συνάντησαν τον δημοσιογράφο. ο οποίος έσπευσε να μιλήσε για την διαδικασία του εμβολιασμού του.

«Καλημέρα! Χρόνια Πολλά! Επιτέλους, ήρθε η σειρά μου. Είναι μία άψογη διαδικασία, όπως σε όλα τα εμβολιαστικά κέντρα. Πανέτοιμοι οι άνθρωποι και εξυπηρετικότατοι, τελείωσα πάρα πολύ γρήγορα. Έκανα το εμβόλιο της Johnson & Johnson, είναι η πρώτη ημέρα. Αυτό μου έτυχε και το έκανα με πολλή χαρά. Δεν είχα κανέναν ενδοιασμό και καμία σκέψη. Είμαι ευτυχής.

Έχει το πλεονέκτημα αυτό το εμβόλιο ότι είναι μονοδοσικό, αλλά είναι το ίδιο αποτελεσματικό όπως όλα. Τα εμβόλια είναι η μόνη λύση για την πανδημία. Γι’ αυτό ξαναλέω ότι έκανα το εμβόλιο χωρίς κανέναν ενδοιασμό, έκανα το πρώτο εμβόλιο που μου έτυχε».

Νίκος Ευαγγελάτος έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού

Έχει σπουδάσει Νομική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει συνεργαστεί με τους ραδιοφωνικούς σταθμούς Αθήνα 9.84, ΣΚΑΪ 100.3, Flash 96 και τις εφημερίδες "Πρώτη", "24 ώρες", "Καλημέρα" και "Επενδυτής". Ξεκίνησε την τηλεοπτική του καριέρα στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ (μετά την παραίτηση της Έλλης Στάη) ως παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων. Στα αρχικά δοκιμαστικά του σταθμού για παρουσιαστές είχε "κοπεί" και δεν υπήρχε σκέψη τηλεοπτικής του αξιοποίησης.

Το 1998 ενεπλάκη, από τη θέση του παρουσιαστή, με την ομηρία της Αμαλίας Γκινάκη από τον κακοποιό Σορίν Ματέι, συνομιλώντας σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση με τον κακοποιό. Η ομηρία κατέληξε στον θάνατο της Γκινάκη, και το θέμα της ζωντανής κάλυψης της ομηρίας και της ανάληψης του ρόλου διαπραγματευτή από τον τηλεοπτικό παρουσιαστή έγιναν θέμα του Τύπου, καθώς και ντοκιμαντέρ από το BBC και το Channel 4.

Έχει συνεργαστεί με τους τηλεοπτικούς σταθμούς Tempo TV και Alter Channel ως κεντρικός παρουσιαστής ειδήσεων και διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης.

Το 2005 ξεκίνησε την εκπομπή "Αποδείξεις" στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha TV, ενώ διετέλεσε πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του τότε αδελφικού TV Cosmopolis (νυν Channel 9), φέροντας ευθύνη για τον ενημερωτικό χαρακτήρα του. Λόγω οικονομικών προβλημάτων και απολύσεων στο σταθμό, αποχώρησε, και από τον Σεπτέμβριο του 2006 έως τον Δεκέμβριο του 2009 ήταν διευθυντής ειδήσεων και κεντρικός παρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 αντικαθιστώντας την Έλλη Στάη, οπότε και διέκοψε τη συνεργασία του κοινή συναινέσει με το σταθμό. Έκανε την παρουσίαση και επιμέλεια της εκπομπής "Αποδείξεις".

Έχει συνεργαστεί επίσης με τις εφημερίδες "Το Βήμα" και "Ελεύθερος Τύπος".