Συγκινεί η Ντορά Μπακογιάννη για την Μαρίκα Μητσοτάκη - «Πόσο μας λείπεις!»

Ράγισε καρδιές

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Συγκινεί η Ντορά Μπακογιάννη για την Μαρίκα Μητσοτάκη - «Πόσο μας λείπεις!»

Μια συγκινητική ανάρτηση για την μητέρα της, Μαρίκα Μητσοτάκη έκανε στα social media η Ντόρα Μπακογιάννη. Η σύζυγος του αείμνηστου Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, "έφυγε" από τη ζωή στις 6 Μαϊου του 2012.

Μπορεί να έχουν περάσει πάρα πολλά χρόνια από το θάνατο της, ωστόσο, η οικογένεια της δεν την ξεχνάει ούτε λεπτό. Η αγάπη που της είχε η κόρη της, ήταν απεριόριστη.

Τραγική ειρωνεία είναι ό,τι ο θάνατος της Μαρίκας Μητσοτάκη συμπίπτει με τα γενέθλια της Ντόρας Μπακογιάννη.

Η ανάρτηση της Ντόρας Μπακογιάννη για την Μαρίκα Μητσοτάκη

«Ένα άλλο Πάσχα λίγο πριν την Πρωτομαγιά του ‘69 όταν ήσουν, σε κατ’ οίκον περιορισμό, μόνη με τέσσερα παιδιά. Μας έντυσες μας στόλισες για να στείλεις τη φωτογραφία στον πατέρα μας στην εξορία. Με το χαμόγελο για να μην στεναχωρηθεί και γιατί δεν το έβαζες ποτέ κάτω! Πόσο μας λείπεις!», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση της η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία έπεσε θύμα των χάκερ.

Nτορά Μπακογιάννη για Μαρίκα Μητσοτάκη

«Όχημα της ασφάλειάς μου ενεπλάκη σε τροχαίο - Είμαι συντετριμμένη»

Με μία ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Ντόρα Μπακογιάννη θέλησε να ανακοινώσει πως ένα όχημα της ασφάλειάς της πριν λίγες ημέρες, ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα το οποίο οδήγησε στον θάνατο ενός νεαρού, ενώ δήλωσε συντετριμμένη.

«Την Παρασκευή το μεσημέρι, την ώρα που βρισκόμουν στη Βουλή παρακολουθώντας την «ώρα του πρωθυπουργού» υπηρεσιακό όχημα της ασφάλειάς μου ενεπλάκη σε τροχαίο με αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό ενός νέου παιδιού 23 ετών, του Ιάσωνα.

Είμαι βαθύτατα συντετριμμένη. Οι σκέψεις μου και οι προσευχές μου είναι με την οικογένεια του άτυχου νέου. Επικοινώνησα μαζί τους για να τους εκφράσω την συμπαράστασή μου και να τους διαβεβαιώσω ότι η υπόθεση θα ερευνηθεί σε βάθος και οι ευθύνες θα αποδοθούν» ανέφερε χαρακτηριστικά η Ντόρα Μπακογιάννη.

Ντόρα Μπακογιάννη ατύχημα