MasterChef 5 - Ανούς: «Ο Διονύσης όταν βγει με το καλό και βρεθούμε έξω...»

Η αποκάλυψη για τη σχέση τους μετά την αποχώρηση της από το παιχνίδι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
MasterChef 5 - Ανούς: «Ο Διονύσης όταν βγει με το καλό και βρεθούμε έξω...»

Η Ανούς μετά την αποχώρηση της από το MasterChef 5, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Στην φωλιά των Κου Κου, όπου μίλησε μεταξύ άλλων και για τη σχέση της με τον Διονύση, η οποία ξεκίνησε μέσα στο ριάλιτι μαγειρικής.

«Ο Διονύσης είναι πολύ γλυκός με μένα, πράγμα που δε φαίνεται στον κόσμο. Είναι ρομαντικός, γλυκός και τρυφερός μαζί μου. Αλλά δε χρειάζεται να είναι με όλους. Έχουν δίκιο οι τηλεθεατές που ρωτάνε αν είμαστε μαζί με τον Διονύση. Το έχω πει και εγώ, ότι η σχέση μας θα κριθεί έξω. Άρα όταν βγει με το καλό και βρεθούμε έξω, θα δούμε τι θέλουμε να κάνουμε. Αν ταιριάζουν αυτά που θέλουμε να κάνουμε..» είπε η Ανούς.

Να σημειώσουμε πως η Ανούς πριν ξεκινήσει η μονομαχία στις κουζίνες για την αποχώρηση, εξομολογήθηκε πως δεν θέλει να χωριστεί από τον Διονύση και για αυτό φόρεσε το γούρι της.

«Σήμερα το βρήκα πάνω στον καφέ μου το βραχιολάκι, το γούρι. Τι να κάνουμε δεν θέλουμε να αποχωριστούμε ο ένας τον άλλον. Βάζουμε κάθε δυνατό γούρι, έχω βάλει και το γούρι της γιαγιάς τι νομίζετε έτσι ήρθα», δήλωσε χαρακτηριστικά η ίδια.

Αυτό είναι το βιογραφικό της πρώην παίκτριας του MasterChef 5, Ανούς Χεριμιάν

  • Η Ανούς κατάγεται από την Αρμενία.
  • Η Ανούς είναι 28 ετών.
  • Είναι μαγείρισσα και αυτή την περίοδο βοηθάει τη μητέρα της στην οικογενειακή ταβέρνα. Η Ανούς αποκαλεί τον εαυτό της “πολεμίστρια” της ζωής και της μαγειρικής.
  • Δήλωσε συμμετοχή στο MasterChef 5 γιατί έχει σκοπό μόνο τη νίκη.