Masterchef 5: Αποχώρησε η Ανούς Χεριμιάν

Το καρφί για την Μαρίνα με το γράμμα της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Masterchef 5: Αποχώρησε η Ανούς Χεριμιάν

Ο Ιωάννης, ο Τζιοβάνι και η Ανούς ήταν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση σήμερα και ένας από τους τρεις αποχώρησε λίγο πριν την τελική εννιάδα.

Οι διαγωνιζόμενοι βρέθηκαν αντιμέτωποι σε μία ξεχωριστή μαγειρική δοκιμασία με πιάτο αντιγραφής που το βασικό υλικό ήταν η γλώσσα από μοσχάρι κι η Ανούς φάνηκε να απολαμβάνει πολύ την δοκιμασία, αφού της άρεσε σαν πιάτο.

Ωστόσο λάθη τεχνικά αλλά και το γεγονός ότι η τερίνα δεν ήταν στην θέση της, έβαλαν την ίδια σε δυσμενή θέση. Από τους τρεις με το καλύτερο πιάτο εξαιρέθηκε ο Γιάννης κι ανάμεσα σε Τζιοβάνι και στην Ανούς αποχώρησε η τελευταία, παρόλο που της είχε δώσει το γούρι του ο Διονύσης!

Η Ανούς άφησε γράμμα και «κάρφωσε» τη Μαρίνα αναφέροντας: «Μαρίνα όσο και να προσπαθείς να το παίξεις καλή δεν γίνεται γιατί η μάσκα σου έπεσε καιρό πριν».

Η αποχώρηση της Ανούς και το καρφί στην Μαρίνα

Αρπάχτηκαν Μαργαρίτα και Μαρίνα

Στα «μαχαίρια» φαίνεται πως βρίσκονται στο MasterChef η Μαργαρίτα και η Μαρίνα, με τις δύο παίκτριες να έχουν έναν έντονο διάλογο τη στιγμή, που οι συμπαίκτες τους μαγείρευαν, για να αποφύγουν την αποχώρηση.

Ο Ιωάννης, ο Τζιοβάνι και η Ανούς είναι οι υποψήφιοι και ένας εξ αυτών δε θα καταφέρει να μπει στη δεκάδα - δείτε εδώ ποιος - αλλά στον εξώστη ασχολήθηκαν και με θέματα του σπιτιού, αφού οι συμπαίκτες τους δεν ήθελαν να τους μιλούν. Σε εκείνο το σημείο, λοιπόν, η Μσργαρίτα μπήκε σε μια διαδικασία σύγκρισης της Μαρίνας με την φίλη της, Κωνσταντίνα.

«Εγώ δε σε έχω προσβάλει έτσι, δεν έχω μιλήσει με αυτό τον τρόπο για σένα», είπε η Μαρίνα εκείνη τη στιγμή, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση της Μαργαρίτας. «Δική σου φίλη ήταν, ζούμε το θέατρο του παραλόγου», ανέφερε στην κάμερα, συνεχίζοντας και την κόντρα στον εξώστη.