Σάββατο, 21 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

MasterChef 5 trailer 5/5: Μονομαχία μεταξύ Ανούς, Ιωάννη και Τζιοβάνι - Αυτός αποχωρεί!

Προσοχή spoiler alert!

MasterChef 5 trailer 5/5: Μονομαχία μεταξύ Ανούς, Ιωάννη και Τζιοβάνι - Αυτός αποχωρεί!
TV24 05.05.2021 08:14
Από Youweekly Team

Μετά τα όσα συνέβησαν στο τελευταίο επεισόδιο του MasterChef η μονομαχία των Ανούς, Τζιοβάνι και Ιωάννη για την παραμονή τους στο παιχνίδι είναι αναμενόμενη!

Το MasterChef έχει φτάσει σε κρίσιμο σημείο, στην τελική ευθεία θα έλεγε κανείς, και δεν φαίνεται πως υπάρχει περιθώριο για λάθη.

Οι κριτές θα είναι πολύ αυστηροί και θα κερδίσει ο καλύτερος! Το επόμενο επεισόδιο του MasterChef θα προβληθεί την Τετάρτη 5/5 κι αυτό γιατί το project πάει... διακοπές λόγω Πάσχα! Θα επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με ένα σούπερ συγκλονιστικό επεισόδιο που ενδέχεται να χτυπήσει υψηλότερα νούμερα από αυτά που ήδη κάνει... Πόσο πια;

Άσχημα περιστατικά όπως καμένο και ωμό φαγητό θα... υπάρξουν πάντως! Το trailer δεν μας δίνει και πολλά στοιχεία οπότε το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε!

Trailer για το επόμενο επεισόδιο του MasterChef

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΑΠΟΨΕ!

Το όνομα του φετινού νικητή

Τα spoiler που κυκλοφορούν στα sites είναι πολλά και τα ονόματα για την πεντάδα διαφορετικά. Ωστόσο, δυο είναι εκείνα που πάνε στον τελικό. Αυτά είναι του Διονύση και της Μαργαρίτας, η οποία είναι πολύ αγαπητή στο Twitter.

Και οι δυο παίκτες έχουν απασχολήσει πολύ μέσα στο παιχνίδι. Ο Διονύσης για τις εντάσεις που έχει προκαλέσει και η Μαργαρίτα για την καλή της συμπεριφορά. Ενώ και οι δυο είναι πολύ καλοί μάγειρες.

Ωστόσο, ένας θα είναι ο νικητής και σύμφωνα με το spoiler είναι η Μαργαρίτα, που θα είναι και η πρώτη γυναίκα που κερδίζει το MasterChef 5.

MasterChef 5  spoiler Μαργαρίτα νικήτρια

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

MasterChef 5 - spoiler: Αυτή είναι η 3άδα του τελικού

MasterChef 5: Ο Νίκος Σκορδάκης είχε λάβει μέρος σε εκπομπή με ραντεβού στον ΑΝΤ1

Share