Πηνελόπης Πιτσούλη: «Ο άνδρας μου με σκεπάζει όταν κοιμάμαι για να δει αν είμαι ζωντανή»

«Απέκτησα την κόρη μου μετά από τρεις αποβολές»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πηνελόπης Πιτσούλη: «Ο άνδρας μου με σκεπάζει όταν κοιμάμαι για να δει αν είμαι ζωντανή»

Καλεσμένη στην εκπομπή The 2night show, βρέθηκε καλεσμένη η Πηνελόπη Πιτσούλη, η οποία έκανε διάφορες αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή.

«Όταν είδα τον άντρα μου πρώτη φορά τον ρώτησα πού μπορώ να βρω τον κ. Χασάπογλου και μου απάντησε “αν σου πω θα με παντρευτείς;”. Και ήρθε την επόμενη μέρα στο σπίτι μου. Η μάνα μου ήταν έξαλλη. Ο Γιωργάκης μου έχει ένα μεγάλο ελάττωμα ακόμα. Επειδή γράφει μέχρι αργά και εγώ πέφτω νωρίς, όταν κοιμάμαι έρχεται και με σκεπάζει για να δει αν είμαι ζωντανή, μην του πάθω τίποτα» είπε για τη γνωριμία τους και την κοινή τους ζωή.

«Ο άντρας μου με σπούδασε, με έστειλε στη δραματική σχολή. Και ξέρει να αγαπάει κι αυτό το εισπράττεις ακόμα κι αν είσαι στρίγγλα σαν εμένα» είπε.

«Απέκτησα την κόρη μου μετά από τρεις αποβολές. Εγώ δεν είχα δει από κοντά μωρό όχι να το αναλάβω εγώ. Πάθαμε και οι δύο πανικό» αποκάλυψε.

«Έχω πέντε εγγόνια. Είναι καλά παιδιά με καλούς γονείς. Η εγγονή μου η μεγάλη που είναι στο Καποδιστριακό σπουδάζει Θεατρολογία, μπορεί να γίνει ηθοποιός. Δεν ξέρω να σου πω αν θα ήθελα να γίνει γιατί δεν υπάρχει αξιοκρατία. Υπάρχουν κλίκες. Έχουν όλοι αυτούς που χρησιμοποιούν πάντα. Δεν κατηγορώ κανένα».

Ενώ, μίλησε και για τις καταγγελίες που έχουν γίνει στο χώρο του θεάτρου.

Λίγα λόγια για την Πηνελόπη Πιτσούλη

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη όπου και μεγάλωσε. Τελειώνοντας το σχολείο πέρασε στη Φιλοσοφική Σχολή όμως τελικά ξαναέδωσε πανελλήνιες και πέρασε Τμήμα Νηπιαγωγών στα Ιωάννινα. Τελικά σε ηλικία 19 ετών, αποφάσισε να γίνει ηθοποιός. Έτσι ξεκίνησε τις σπουδές της στη Δραματική σχολή της Μαίρης Βογιατζή-Τράγκα από όπου αποφοίτησε κάποια χρόνια μετά.

Ξεκίνησε την καριέρα της ως ηθοποιός στις αρχές της δεκαετίας του 1980. Έχει κάνει δουλειές τόσο σε τηλεόραση, όσο και σε θέατρο και κινηματογράφο. Κάποιες από τις πολύ δημοφιλείς συμμετοχές της στην τηλεόραση ήταν στις σειρές Οι Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη, Πολυθρόνα για τρεις, Επτά Θανάσιμες Πεθερές και Με τα παντελόνια κάτω. Στον κινηματογράφο οι ερμηνείες της που ξεχωρίζουν ήταν στις ταινίες Safe Sex και Αυστηρώς κατάλληλο.

Είναι παντρεμένη με τον συγγραφέα και σεναριογράφο Γιώργο Χασάπογλου.